Астрология на егото

Астрологията, планетите и егото

Какво казва астрология за егото ни?

„Няма хитрец, дори и най-големият, който да е надхитрил съдбата си. Ще хитрува толкова, колкото му е дадено от Бога. И после няма да има снизхождение към него!Нека всички знаят, че нищо не остава неизплатено на този свят. Хората вършат престъпления и мислят, че никой не ги е видял. Не е така! Всичко се вижда и идва време, когато виновният плаща с лихвите!“ – Ванга

Астрология на егото
Астрология на егото

Кое ви се струва по-лесно: да промените отношението на другите към вас или собственото си отношение към самите вас? И правилно! Другите виждат в нас само това, което са готови да видят. Ние ги отразяваме. Дразним тези, които проектират върху нас личния си мрак и радваме носителите на светлина.

Планетата Марс и съзвездието Овен са активните ни връзки със заобикалящата ни среда. Чрез тях ние навлизаме сред другите, обръщайки към хората огледални повърхности, в които да се огледат.

Дали можем да направим нещо повече? Не. Единствено можем да изследваме в личните си натални карти позициите на Духа/ Слънце, Душата/Луна, планетата Марс и знака Овен. Да ги приемем и отстоим. 

Колкото до „другите“ – нека и те направят същото или да напуснат кръга на нашето съществуване. Повярвайте! По-добре е да се оглеждате в малко на брой, но кристално чисти огледала, отколкото да търсите изображението си в хиляди мътни и напукани повърхности.

Ако в първи дом е знакът Везни и/или тук живее Венера или пък в седми дом Овен и/или в него живее Марс и/или Слънце и Луна, то за да вървите по пътя на вашето израстване, панически се нуждаете от още някого. Издигнали сте в култ брака, партньорствата, хармонията, общуването, дипломатичността… Желанието ви за одобрение взима патологични размери. Това поражда нерешителност.

Бъдете артистични и изтънчени, но не и нечестни в опитите си да се харесате на тези, които харесвате. Справедливи сте. Но и капризни.

От вас би се получил чудесен дипломат, адвокат, съдия, нотариус, брачен консултант, изкуствовед, бижутер, артис, козметик, фризьор….

Ако в първи дом е знакът Скорпион и/или тук живее Марс в ретрограден ход или пък в осми дом е Овен и/или в него живее Марс и/или Слънце и Луна, то под маската на загрижен за чуждото щастие човек се крие умел манипулатор и страстен, чувствен любовник. Нещата стават по вашия начин, но така, сякаш другите са го пожелали – обикновено „со кротце, со благо“, но „и с малко кютек“, когато трябва. 

Предизвиквате промени навсякъде и у всички, но трябва да приемете, че периодичната ви лична промяна е единственото условие за щастието ви.

Умело използвате ресурсите на другите – добър пастир сте за „млекодайните добичета“! Прикрити и мистични, предизвиквате всеобщ интерес. Със смъртта и секса сте „на ти“. Обсебвате умело това и тези, които обичате.

Вие отлично работите във всякакви контролни органи, в разузнавателни структури и в престъпни организации, в това число и банки. Вие сте изкусни реставратори, ненадминати химици, умели хирурзи, майстори-гинеколози и уролози… магьосници! Внимавайте обаче какво пожелавате за себе си и на другите – сбъдва се!

Ако в първи дом е знакът Стрелец и/или тук живее Юпитер или пък в девети дом е Овен и/или в него живее Марс и/или Слънце и Луна, то преминаването на всякакви граници – физически, емоционални, мисловни и духовни, са ежедневие и здравословен начин на живот за вас.

Макар и да сте фенове на ритуалите, трудно разпознавате като своя, която и да е религия. Вие сте измислили брака между философията и религията, за да обясните живота на себе си и на другите, дарявайки щастие. 

Надценявайте се! На никой друг не му отива толкова, колкото на вас. Вие сте непоправими авантюристи и може би затова чужденците са ви като братя. Не бъдете арогантни!

Вие можете да бъдете изкусни философи, юристи, спортисти, мениджъри, меценати, туроператори и артисти.

Ако в първи дом е знакът Козирог и/или тук живее Сатурн в ретрограден ход и/или в десети дом е Овен и/или в него живее Марс и/ или Слънце и Луна, то вие сте строги, често хладни, прекалено делови. Упорити и консервативни. Освен това сте доста търпеливи и трудолюбиви. Прагматични и предпазливи. Властни и инатливи. Твърди и целенасочени. Пестеливи. За вас най-важни са кариерата и репутацията. 

Подценявате другите! Обобщаваща – опивате се да приведете всички неща към познат за вас знаменател. Вашият Бог се нарича Дисциплина!

Вие сте успешни политици, управители, държавни служители, учители, архитекти, стоматолози и ортопеди.

Ако в първи дом е знакът Водолей и/или тук живее Сатурн и/или пък в единадесети дом е Овен и/или в него живее Марс и/или Слънце и Луна, то вие се заявате пред света с бунтарство и оригиналност. Ваше верою е новото, модерното, различното, та дори и ексцентричното. Държите на свободата и независимостта си повече, отколкото на каквото и да е друго. Приятелите са всичко за вас. Неочакваните обрати – ежедневие.

От вас би се получил чудесен изобретател, откривател IT специалист, инженер, психолог, астролог, пилот, космонавт, политик.

Ако в първи дом е знакът Риби и/или тук живее Юпитер в ретрограден ход и/или в дванадесети дом е Овен и/или в него живее Марс и/или Слънце и Луна, то вие живеете между реалността и мечтите. Илюзиите са част от реалността на вашия свят. Милосърдни и състрадателни. Нежни, търпеливи и човечни. Стеснителни и слабохарактерни. Нерешителни.

Вие сте творци, лекари и лечители, социални работници, психотерапевти, фармацевти, умели търговци на петрол, алкохол и опиати.

Не пропускайте да видите и ⤵️
Астрология на секса
Астрология на успеха
Астрология на чувставата
Ролята на астрологията

Back to top button