Етерични масла подобряват половия живот

Как етеричните масла подобряват интимния живот?

Подобрете интимния си живот

Фактът, че етеричните масла са особено полезни за тялото, нервната система, настроението и външния вид, отдавна не е тайна за никого. Но знаете ли, че те са способни да подобрят и вашия интимен живот? Още в древността са били използвани ефективно като естествен афродизиак. И така до днешен ден.

Етерични масла подобряват половия живот
Етерични масла подобряват половия живот

Причината е проста – етеричните масла премахват физическото и емоционално напрежение, стимулират притока на кръв към половите органи, подобряват цялостното кръвообращение. Следователно партньорите стават по-енергични и страстни.

Свързани статии

Канела

Тази подправка е полезна за много здравни аспекти. Тя е и афродизиак. Ароматът на канела не само подобрява имунната система, но и повишава либидото.

Етерични масла подобряват половия живот - канела
Етерични масла подобряват половия живот – канела

Канелата поддържа  репродуктивната система в отлично състояние. Помага в лечението на различни сексуални проблеми. Канелата влияе на кръвообръщението, което е от огромно значение за получаването на удоволствие и възбуждането по време на полов акт. С масло от канела може да се правят интимни масажи или просто се добавя в дифузор за етерични масла, за да се насити въздухът в спалните с аромат.

Градински чай

Това популярно растение действа като силен афродизиак. То лесно повлиява на хормоните.

Страдащите от хормонален дисбаланс, имат проблеми и с либидото. Разбира се има и други начини сексуалното влечение да се повиши, но и градинския чай може да помогне. Ароматът му повишава настроението и избавя от апатията, депресията, унинието, които обикновено стоят в основата на нарушеното сексуално желание.

Градинския чай има сладът и лек аромат. Още след първото използване ще почувствате, как потиснатостта изчезва, тревожността си отива завинаги и стресът ви напуска изцяло.  

Жасмин

Етеричното масло от жасмин влияе на емоционалното равновесие и на хормоните. То е отлично средство за възстановяване на баланса, особено при жените. Ароматът на жасмин прави човека по-позитивно настроен, премахва чувството за апатия.

Етерично масло от жасмин
Етерично масло от жасмин

Научно доказан факт е, че жасминовото масло дарява със спокойствия и енергезира. Усилва влечението.

Роза

Етеричното масло от роза подобрява кръвообръщението, следователно притокът на ток към половите органи е повече, а това е важно условие за пъноценен интимен живот и получаване на удоволствие от секса. В същото време розата има много чувствен и романтичен аромат.

Етерично масло от роза
Етерично масло от роза

Иланг-иланг

Иланг-иланг успокоява нашето вътрешно, бунтуващо се и капризно “дете“. Това етерично масло влияе благотворно на емоционалното състояние, възстановява хормоналния фон, нормализира работата на сърдечно-съдовата система.

Растението е известно като един от най-силните афродизиаци. Дава сексуална енергия. Маслото ви помага да разкриете целия си сексуален потенциал.

Не изпадайте в паника, ако имате понижено либидо или страдате от импотентност, защото етеричното масло от иланг-иланг ще подобри притока на кръв към половите органи. Нанесете няколко капки от него върху кожата и просто се отпуснете. Ще почувствате, как вашето тяло се изпълва с гореща вълна сексуална енергия.

Не пропускайте да видите и ⤵️
Ароматерапия и етеричните масла
Липсата на интимни ласки води до конфликти
Колко сме сексуални според нумерологията
Половият акт подобрява качеството на съня

Back to top button