За да омагьосате един мъж

Няколко техники, с които да омагьосате мъжа

Как да омагьосате един мъж

За да омагьосате един мъж
За да омагьосате един мъж

За да омагьосате ума на един мъж, съвсем не е нужно да бъдете с мерки 90/60/90. Необходима ви е само обаятелна усмивка и няколко съвета за техниките на флирта. Накарайте избрания мъж да се залепи към вас, както пчела на мед.

 

Зрителният контакт

Задръжте погледа си към човека, с когото флиртувате за около 7 секунди, после се усмихнете и отместете поглед. После набързо го стрелнете с очи, и отново се извърнете от него. Направето това нещо два пъти за 10 минути. Вашият обект ще разбере, че флиртувате с него, а зрителният контакт ще подчертае вашия интерес.

Усмихвайте се

Изглежда усмивката е най-разоръжаващото средство в техниката на флирта. Психолозите и специалистите в областта на езика на женското тяло са единодушни, че усмивката е това, което ви прави привлекателни. Усмивката е знак, че се радвате да видите отсрещния. Тя е символ на дружелюбиe навсякъде по света.

Бъдете себе си

Не се преструвайте на някой друг. Обектът на вашето желание ще почувства неестествеността и може да се отдръпне. А освен това, ако вашите отношения се развият благополучно, ще се налага да бъдете с маска през цялото време.

Задръжте вниманието му

Ако завържете разговор с него, е важно да задържите вниманието му за по-дълго. За начало – усмихвайте му се и поддържайте непрекъснат зрителен контакт със събеседника си.

Слушайте внимателно какво казва той. На човек със сигурност му е приятно околните да го слушат и да му се възхищават. Покажете му, че го слушате – кимайте с глава. Усмивката и смехът са също толкова важни, запомнете – те са най-лесния и достъпен начин да спечелите някого. Друга печеливша стратегия е леко, уж неволно да го докоснете по ръката.

Положението на главата

Един важен момент от флиртуването е положението на главата. Леко наклонената настрани глава е класика в жанра. И гледайте през рамо. Тази асиметрия ще привлече вниманието му и е чудесен начин да покажете нежната си лебедова шия. Погледът през рамо крие известно сексуално послание, което неизбежно ще бъде доловено.

Силата на красотата

Когато жената приглажда косата или дрехите си, изглежда привлекателна. Дискретното оправяне на грима прави добро впечатление на мъжете. Тръснете глава, отметнете косата с ръката си или я прокарайте през нея.

Нежни устни

Сочните и влажни устни винаги са били символ на здраве и сексуалност. Мъжете винаги са привлечени от лъскави и нежни устни. Използвайте гланца за устни винаги, дори да нямате друг грим по лицето си.

Кръстосайте крака

Това е доста актуално за любителките на високите токчета. Жената с кръстосани крака, изглежда винаги привлекателно и съблазнително, а мъжът подсъзнателно би искал да узнае още.

Мимика

Хората подражават на други хора, ако са увлечени от жестовете и мимиките им. Разгадайте мимиките на вашия избраник. Ако той се облегне назад, направете го и вие. Ако той се почеше по тила, почешете се и вие. Вероятно той ще поучвства, че “сте от една порода

Омагьосването на един мъж не е чак толкова трудна задача, ако подходите внимателно, бъдете себе си и следвате тези прости правила – опитайте.

Вижте още и ⤵️
Мъжките недостатъци според зодията
Какво е важно за един мъж преди да ви предложи?
Какво привлича мъжете в жените
Неща на които никой мъж не може да устои

❤️Вижте и Любовната съвместимост между зодиите

Back to top button