Изберете символ и вижте какво бъдеще ви очаква

Символите на успеха

Тибетски символи за успех

Знаете ли, че религиорнзите символи имат много по-дълбото значение от това само да ги ползвате като декорация?

Мнозина са виждали по-долу изобразените тибетски символи на много места.

Свързани статии

Изберете си един от тези символи и разберете какво ви очаква в бъдеще.

Знаме на победата (Dhvaja)

Знамето на победата или Dhvaja символизира победата над демоните на ума, над тъмното начало. Вие сте на пътя към успеха и благополучието.

Благодарение на вашите коректни, разумни и справедливи действия, ви очаква положителен резултат от много събития, които ви тревожат и безпокоят.

Лотос (Padma) 

Лотосът е символ на духовното израстване на човека. Точно както лотосът расте в почвата, а след това се издига над нея, човек израства от тресавището на неуспехи и тревоги. По-силна и по-чиста душа сте.

Ако сте избрали лотоса, изчакайте в близко бъдеще заслужен успех и положително развитие на вашите дела. Червеният лотос е и тибетски символ на любовта, състраданието и чистотата. Вие правите всичко по правилния начин, продължете и всичко ще се подреди във ваша полза.

Златна рибка (Suvarnamatsya)

Рибата е олицетворение на радостта и плодородието, наред с изобилието. Ако имате желание да постигнете успех, не унивайте, не се поддавайте на отчаяние, не се оплаквайте от неуспехите, не споделяйте съмненията си. Старайте се мислите ви да бъдат позитивни. Не можете да се удавите в океана от страдания, вие сте в състояние свободно да плувате като риба и да постигнете успех. Повярвайте в себе си.

Свещена ваза (Kalasha)

Тя е символ на неизчерпаемо богатство. Напълнете своята ваза с добри и достойни дела. За да постигнете просперитет, здраве, дълъг живот, трябва да станете по-висша и чиста душа. Правете добри дела, бъдете търпеливи, лоялни към хората, по-внимателни към слабите – и ще бъдете възнаградени според заслугите си. Това е добър момент за вашия духовен растеж. Не го пропускайте.

Вижте още и ⤵️
Какво ни чака в бъдещето?
Костилките предсказват бъдещето
Нумерология – как да предсказвате бъдещето си
Числата, които сънуваме, предсказват бъдещето

Back to top button