КАКВО ПРЕДСКАЗВАТ ЗАРОВЕТЕ?

Използвайте предсказанието на заровете

Какво предсказват заровете?

Ако се е случило така, че да не можете да се ориентирате в създалото се положение, опитайте се да използвате предсказанието на заровете.

хвърляне на зарове
хвърляне на зарове

Начинът за това е следният:

 1. Вземете един зар;
 2. Задавате въпроса, на който търсите отговор;
 3. Хвърляте зара;

Ако получите число чифт, отбележете го със знак 

Ако получите число тек, отбележете го със знака 

Свързани статии
 1. Хвърлете зара още три пъти, за да получите общо четири числа и ги отбележете със съответните знаци. Например, ако хвърлите 5, 1, 2 и 3 ще ги отбележите така: ●●□●
 2. Прочетете предсказанието.
 1. □□□□ – Или мислите ви са объркани, или неправилно сте задали въпроса. Тази комбинация не дава никакъв отговор. Повторете отново хвърлянето.
 2. □□□● – Ако сте разстроени, не предприемайте нищо. Не споделяйте с никого проблемите си, опитайте се разумно да обмислите всичко. Запазете самообладание, вашето време тепърва ще дойде.
 3. □□●□ – Моментът не е подходящ за важни решения и действия. Укротете амбициите си. Не използвайте насилствени средства.
 4. □●□□ – Вие вече знаете доста ясно какво искате. Сега би трябвало да направите първата крачка, само без да бързате. Не губете смелост и решителност.
 5. ●□□□ – Доказателство за успех, удовлетвореност, благополучие. Всичко това е пред вас, ако мислите смело и конструктивно. Само такива мисли ще ви доведат до успеха.
 6. □□●● – Забележителен резултат, който говори за щастие, успех, победа! Няма от какво да се опасявате.
 7. ●●□□ – Успехът е пред прага. Или по-точно възможността да го постигнете. Трябва да го грабнете, без да ви мигне окото. Но знайте, че бързият успех няма голяма стойност, затова не си и правете илюзии.
 8. □●□● – Намирате се в стадий, когато напредвате и печелите, особено в материалната сфера. Бъдете спокойни, този стадий още не завършва.
 9. ●□●□ – Предсказанието не е много благоприятно. Всичко се разпада пред очите ви. Не можете да се ориентирате в положението, в което се намирате. Засега сте в спад, не предприемайте нищо.
 10. □●●□ – Очакват ви нови срещи и интересни промени. Не ги избягвайте, а напротив, потърсете ги сами. Вероятно ще срещнити човек, който ще изиграе положителна рола във вашия живот.
 11. ●□□● – Неблагоприятно съчетание. Някой ще ограничава вашата свобода, в службата очаквайте усложнения. Ако сте достатъчно самоуверени, борете се с проблемите. Ако не сте, изчакайте.
 12. □●●● – Много добро предсказание, което означава прелом и промяна към по-добро. Не се опасявайте от нищо, с каквото и да се захванете, ще ви доведе до успех.
 13. ●□●● – Животът ви върви на добре. Бъдете усложливи и съзнателни, въздействайте на околните със своя чар и със силата на своята личност. Действайте бавно, но сигурно.
 14. ●●□● – Внимавайте в игра влиза страстта. Подходящ момент за спонтанно поведение. В никакъв случай не оставайте пасивни.
 15. ●●●□ – Неблагоприятно предвиждане за вас. Самота, разочарование. Най-напред си изяснете какво искате и едва тогава действайте. Даже да мине по-дълго време, не се притеснявайте.
 16. ●●●● – Вашето положение много бързо се мени, а заедно с него се менят и възгледите ви. Не след дълго ще гледате на нещата по съвсем друг начин.

Back to top button