Как да развалите черна магия

Развалянето на черна магия

Три вечери подред след 12:30 часа вечерта, в едно и също време се прави следното:

*върху разгорещени до червено въглища се слага увито във вестник едно цяло пресно яйце, но трябва да е домашно,т е без печат. След което изричате: „В името на Отца и Сина и Светаго Духа, както яйцето се пука, така и черномагьосникът, който ми е направил магията, да се смрази и онемее, докато не се откаже от магията и сам не я развали. Амин.” Повтаря се три пъти.

*след пукването на яйцето, върху разгорещените въглища се поставя второ пакетче също от вестник, в което трябва да сте увили три люти чушки и се казва формулата: „В името на Отца и Сина и Светаго Духа, както чушките горят, така и магьосникът вътрешно да гори, докато сам не развали магията си. Амин”. Пак се повтаря три пъти.

*накрая след като чушките са изгорели в третото пакетче се слагат 3 супени лъжици сол, завити в него и се изсипват върху жаравата, за трети път се казва формулата: „В името на Отца и Сина и Светаго Духа, както не можем без сол , така и черномагьосникът да не изтрае без сол, докато не развали магията си. Амин.” Пак се повтаря три пъти, като след всяко „Амин” се плюе по веднъж от лявата страна.

Ако горното не помогне , няколко вечери след него , излезте пак в 12:30 вечерта. На открито, на някой кръстопът. Там трябва да счупите едно малко шише със светена вода от църквата и да кажете: „В имто на Отца и Сина иСветаго Духа , когато яйцето пак стане цяло, тогава да се сбъдне магията му, която ми е направил. Амин.” Пак се повтаря три пъти.

Още полезни статии за черна магия:
Символиката на съставките за черна магия
Разваляне на черна магия

Back to top button