Линия на парите – Гледане на ръка

Линия на парите

Искате да знаете дали ще изкарвате достатъчно пари за да водите богаташки живот? Има много символи показващи дали ще бъдете богати и ще имате достатъчно средства като разчетете линиите на дланта си. Да видим дали притежавате линии на парите.

В гледането на ръка линията на парите се намира горе точно под основата на малкия пръст.

Ако линиите са много, дълбоки и прави, показва, че сте умни, умеете да инвестирате добре и може да натрупате богатство. Като допълнение, около вас има доста богати хора, които ще ви помогнат в живота. Ако линията на слънцето ви също е ясна, вие може да имате и богатство и известност. (фиг. 1)

Свързани статии

Линия на парите
фиг.1 Линия на парите

Линия на парите и нейното значение

Вълнообразна линия на парите показва, че съдбата и богатството са нестабилни в живота ви. Ще имате доста проблеми в бизнеса или кариерата. Ако искате да постигнете успех, ще трябва да положите по-голямо усилие за да подобрите себе си. (фиг. 2)

Линия на парите Вълнообразна
фиг.2 Линия на парите Вълнообразна

Непостоянните линии на парите, често са показател за лош късмет и липса на богатство. Ще имате доста трудности в кариерата или управлението на бизнеса. Като допълнение, ако сте раздразнителни и нетърпеливи като хора, то вие не притежавате способността да печелите пари. (фиг. 3)

Линия на парите Непостоянна
фиг.3 Линия на парите Непостоянна

Други индикации за късмет и пари За да се прецени колко богати ще бъдете, само линията на парите не е достатъчна. Има много други знаци които определят дали ще имате живот изпълнен с богатство

Определяне с помощта на линията на слънцето Линията на слънцето е вертикална линия разположена под безименния пръст, обикновено е свързана с това колко е популярен човек, неговата репутация и успех. Ако имате хубава линия на сърцето, лесно ще успеете.

Разклонена линия идваща от линията на слънцето напред към малкия пръст, също се нарича линия на парите. Ако имате такава линия, това показва, че мислите комерсиално, получавате помощ от околните и имате доста голяма компетенция отностно работата с пари. Така, че имате възможността да се превърнете в човек с голямо богатство. (фиг. 4)

Линия на парите Разклонена
фиг.4 Линия на парите Разклонена

Ако разклонение на линията на слънцето се свързва с линията на парите, то вероятно ще получите голяма сума неочаквани пари в живота си. Може да спечелите голямо богатство и да имате добра репутация. Освен това означава, че може да имате странични доходи, например от почасова работа. (фиг. 5)

Линия на парите
фиг.5 Линия на парите

Ако линията на парите и линията на слънцето са пресечени от хоризонтални линия, трябва да се оглеждате за дребнави хора, които може да окажат ефект на вашата личност отнемайки ви известността и богатството. Освен това трябва да избягвате демонстрирането на богатство сред обществото. (фиг. 6)

Линия на парите Пресечена
фиг.6 Линия на парите Пресечена

М образна форма

Ако линията на кариерата минава през линията на главата, отива нагоре и достига до линията на сърцето, и се образува буквата М, то може да съберете добро богатство преди да навършите 40. Ако все още не сте успяли до тази възраст, това показва, че не работите упорито или усилията, които полагате не са насочени правилно. (фиг. 7)

Линия на парите М-образна
фиг.7 Линия на парите М-образна

Цвета на дланта

Като цяло, ако дланта ви е бледа, това показва, че ще се омъжите за богат мъж или жена и ще се наслаждавате на богат и спокоен живот. Ако е червена, трудно ще задържате парите. Тъмно жълто оцветена длан, показва, че имате малък шанс да се омъжите за богат партньор. Малки червеникави петна разположени и на двете длани са добър знак от гледна точка на трупането на богатство. Подобна длан обикновено се нарича „длан на черния дроб“. Ако имате подобни петна по ръцете, може да създадете бизнес от нищото и ще сте много добри в управлението му.

Мека и пухкава длан

Човек с мека и пухкава длан, обикновено се наслаждава на добро богатство и известност. Обратното, човек с твърда и тънка длан ще има трудности във връзката с парите. Също така е невъзможно да се омъжи за богат партньор.

Линия на управлението на парите

На дланта, има хоризонтална линия която е паралелна на линията на сърцето и разположена над нея. Тази линия обикновено показва колко добре умеете да управлявате парите. Ако имате подобна линия със средна дължина, вие сте умни що се касае до управлението на парите и знаете как да се грижите за околните. Ако имате партньор в бизнеса, то той е много способен и богат, и можете да му помогнете правилно да управлява парите си. (фиг. 8)

Линия на парите
фиг.8 Линия на парите

Определяне с помощта на линията на съмейството

Ако линията на семейството продължава нагоре към безименния пръст и в същото време има звезда накрая, ще се омъжите за богат човек или човек с много добра репутация. Затова не трябва да се притеснявате за парите в живота си.

Определяне спрямо линията на главата

Ако линията на главата има разклонения отгоре, обикновено е знак че сте доста надарен в правенето на пари. Мислите правилно, обичате парите и знаете как да ги използвате. Веднага може да определите кои бизнеси не са успешни и никога да не се занимавате с тях. Също така имате добри способности и в хазарта. (фиг. 9)

Линия на парите и линия на главата
фиг.9 Линия на парите и линия на главата

Планините на дланта

Ако планините на дланта под и между показалеца и средния пръст, средния и безименния, безименния и малкия са много добре изразени, това означава че ще имате късмет в правенето на пари. Ако притежавате подобни, то вие сте експерт в правенето на пари, знаете как да ги спечелите много лесно. Като персона сте умни, гъвкави и добре се оправяте с хората. Затова и лесно се сдобивате с богатства.

Планината на Меркурии

Планината на Меркурии е разположена в основата на малкия пръст и показва мъдрост и способност да мислите. Ако имате добре развита планина на Меркурии, обикновено сте брилянтни в управлението на бизнес и се радвате на добра съдба и богатство. Освен това сте добър дипломат и лесно се приспособявате. Така, че може да се сдобиете със шеметни богатства ако развивате бизнес или сте част от някакви икономически области. (фиг. 10)

Линия на парите Меркурии
фиг.10 Линия на парите Меркурии

Линия на очите на Феникса

Ако линиите над кокалчето на палеца са кръгообразни и изглеждат като око на Феникс, вашата съдба е да се омъжите за добър мъж или жена, с чиято помощ няма да ви се налага да се тревожите за пари през целия си живот. (фиг. 11)

Линия на парите Очите на Феникса
фиг.11 Линия на парите Очите на Феникса

Линии на края на палеца

Човек с ясни линии на края на палеца ще се радва на богатство. Ако имате такива, вашето усилие ще ви донесе много пари. Освен това сте добри в пестенето. (фиг. 12)

фиг.12
фиг.12 Линия на парите Линии в края на палеца

Линии на планината на Венера

Линии във вид на решетка на планината на Венера (разположена в основата на палеца) е линия на добродетелта. Ако планината е и добре оформена, това показва че може да станете богати като продължите семейния бизнес. (фиг. 13)

Линия на парите Планината на Венера
фиг.13 Линия на парите Планината на Венера

Забележка: Какво ще е богатството и съдбата на човека може да се определи от линиите на дланта. Въпреки това дали ще спечелите много пари не зависи само от това да имате добре изразени линии на парите. Трявба да сте готови и да положите много усилия и труд за това.

Back to top button