Магия за различни поводи

Как се изпълняват магии за различни поводи

Магически ритуали за различни случай

Магия за любов и против самота

При пълнолуние да се откъснат две дюлеви листа. Този, който прави магията, излиза бос навън пред вратата или на балкона и гледа Луната през двете дюлеви листа. Като образува пролука през тях.

С лявата ръка размахва срещу Луната бяла нова кърпа, увива в нея листата и с затворени очи си ляга. Поверието гласи, че тази нощ ще се появи в съня любимият или любимата. На другия ден нареченото листо за любимия се увива в кърпата и се заравя под някое плодно дръвче.

Свързани статии

Другото листо се изсушава и се стрива заедно с малко върбинка. Носи се винаги в джоба. Когато се срещне любимият стритие тревички се посипват около същото плодно дръвче.

За разваляне на магия направена на вас

Вземи бяла свещ и я постави в свещник. Сложи свещника посред съд с вода, така че свещта да се окаже на ръба на котлето и над водата. Запали свещта и визуализирай как магията се разваля и изчезва.

Когато пламъкът на свещта намалее и докосне водата, магията ще бъде развалена. Изкопай дупка в земята и излей остатъка от водата, и закопай свещта.

Магия за комуникация

Запалете синя свещ. Напишете лично, позитивно и съдържателно писмо до някой, с когото искате да се свържете. Изгорете внимателно писмото на пламъка на свещта. Докато изгаря, визуализирайте лицето му и целта на съобщението, което изпращате. Запалете малко тамян над изгореното писмо.

Съсредоточете се върху начина, по който се надявате да получите отговор. Вземете остатъците от пепелта и ги разпръснете на вятъра.

Магия с която да спрат да ви тормозят

Да се използва само когато нещата излязат от контрол. Стъклен буркан, гвоздеи или карфици, парче хартия, пръст (почва), може и някакъв предмет на досадника.

1. Сложете карфиците в буркана (той трябва да има капачка).
2. Напишете името на човека на парчето хартия (или го нарисувайте, ако не му знаете името) и го сложете в буркана при карфиците.
3. Напълнете буркана с пръст и го заровете.
4. Излезте навън и го закопайте, докато казвате: „Излез от моя живот, завинаги стой настрана.“

Магия за спиране на клюки

Първо, направете кукла на този човек и после зашийте устните на куклата, докато казвате:
Ако нищо освен гадости не можеш да кажеш, тогава не казвай нищо.

Тази магия ще накара човека да спре да злослови по ваш адрес. Не наранявайте по никакъв начин човека-кукла, на когото я правите, защото това е бяла вещерска магия.

Магия за изпълняване на желание

Необходими са лист хартия, молив. На листа напишете кратко какво е вашето желание, как се чувствате и от какво се нуждаете. Завършете с кратка благодарност. Сгънете листа на две, така че думите да са отвътре.

Нарисувайте тройния знак на богинята )О(, сгънете пак със символа навътре и нарисувайте пентаграма. Сгънете го пак и напишете името си и датата на раждане.

Скрийте го на сигурно място, вашето желание ще се изпълни след известно време. Ако промените намерението си, преди да се е изпълнило, изгорете хартията и пепелта заровете в земята.

Магия за защита на предмет

Първо започнете церемонията, както желаете. След отварянето на кръга призовете елементите и Бога, и Богинята.

Лунна фаза: намаляваща или пълнолуние.

Със средния пръст и палеца начертайте пентаграма около предмета, който искате да защитите. Визуализирайте наелектризирани сини или лилави пламъци, протичащи от вашите пръсти към пентаграмата. Кажете това, когато чертаете:

С тази пентаграма тук аз слагам непробиваема защита за нощ и ден. Нека бъде недокосната, инак техните пръсти ще изгорят.
Аз познавам силите, които призовавам, както искам аз, нека стане тогаз. Да бъде!

Продължете церемонията с вино. След това изпратете лементите и другите присъстващи духове и затворете кръга.

Магия за изпращане на сън

1. Определете точно какво е това, което искате той да чуе или усети. Напишете вашето желание на парче хартия в проста синтезирана форма.
2. Направете възглавничка, като използвате малък квадрат от плат и вата. Поставете вътре щипка лавандула и розмарин. Сложете и парчето хартия и тогава зашийте.
3. Сложете възглавничката на вашия олтар. Направете олтарна молитва, съсредоточете се, тогава създайте свещено пространство. Отворете кръга и ако искате, призовете елементите, но не е задължително.
4. Концентрирайте се, задръжте ръцете си над възглавничката и кажете следното:

Свята Майко, Божествена, аз стоя пред твоя свещен храм. Този човек да не слуша или чува. Моите думи да гъделичка и заглушават ухото.
Свята Майко, Божествена, изпрати сън, събуди съзнанието.
През нейното/неговото въображение той/тя живее кошмара/урока/страстта. Той/тя така свободна дава.
Свята Майко, Божествена, изпрати му/й твоя омаен дъх, изчисти прахта, прескочи границите.
Носи моето послание чрез зова на духовете.

Представете си как съня му се явява и го кара да бълнува. Потопете възглавничката във вода и загасете свещите.

Магия за успех

Необходими са 1 златна свещ и благовонно масло. Намажете свещта с масло. Запалете я, гледайте в пламъка и вижте вашите желания изпълнени.

Както аз се взирам в пламъка,
Дух, помогни ми в моето желание.

Продължете да визуализирате и медитирате върху това какво се опитвате да постигнете. След като свършите с визуализацията, кажете:

Свещ ярка, горящ огън,
Пазя в теб моето желание,
Чуй думите, които казвам,
И изчисти пътя към това,
което търся.
Нека моите желания се сбъднат,
Докато горя тази нощ с теб.

След това поставете свещта на безопасно място, където няма да бъде местена или ще може да изгори нещо, и я оставете да изгори.

Вижте и:
Магия за Любов
Магия за вярност
Магия за връщане на изгубена Любов

♥️Изтеглете си и любовно късметче за деня
♥️Вижте любовния си хороскоп

Back to top button