Направена ли ви е магия

Как се проверява дали имате направена магия

Как да разберете направена ли ви е магия

Ако животът ви не върви, но и постоянно се ви се струва че става по-зле – навярно започвате да се чудите къде е проблемът и дали случайно пък не ви е направена магия, виновна за неволите ви.

Ето как може да разберете дали ви е направена магия:

Свързани статии
Ако някой подозрително много прилича на вещица
Ако някой подозрително много прилича на вещица

Ако някой подозрително много прилича на вещица или вещер

Почти всеки в живота си се е натъквал на тази особен и странен човек, която живее сам или с много котки, отглежда всякакви цветя и треви на терасата си, гледа ви странно и почти през цялото време е намръщен. Като цяло изглежда по-скоро луд. Не влизайте в конфликт с такива особи, защото не знаете на какво са способни. Може пък наистина да ги бива в магиите.

Ако ви се случват ви се странни неща

Ако здравето ви е станало доста нестабилно или страдате често от убийствена мигрена. Спъвате се без причина, падате или не дай боже – чупите си крайник и като цяло ви се случват все неща, за които си казвате „Точно на мен ли трябваше пак, да се случи?„. То нищо чудно магията да е била успешна и да сте под нейното въздействие.

Ако се натъквате на необичайни вещи на необичайни места

Ако сте попаднали на стръкове от метла, развалени яйца, буркан, пълен с необичайна течност и странни съставки, разпилян ориз, намотани конци, разпиляни карфици и др. то това са едни от предметите, използвани да ви направи магия. Но дали е успял?

Ако сте в остър конфликт с някого

Ако съсед, колега, дори роднина ви има зъб за нещо и сте в постоянен конфликт помежду си, то очаквайте неочакваното. От злоба и в желанието си за отмъщение хората са способни на всичко, дори да се занимават с магии.

Освен това има хора, които просто са заредени с отрицателна енергия и срещата ви с тях обикновено води до уроки, които ви карат да се чувствате като омагьосани.

Омагьосани ли сте?

За да проверите това (ако изобщо се вярвате на подобни неща) ви трябват вода, олио и две панички. В едната паничка се сипва вода, в другата – олио.

Топвате пръст в олиото и оставяте от него да паднат три капки във водата. Не сте омагьосани, ако една от тях се разтвори в течността, а другите две останат на повърхността. На повърхността е останала една, а две са се разтворили – значи сте омагьосани.

Съвет: Един от най-добрите начини за предпазване от магии е като не вярвате в тях. Няма как да ви застигне нещо, което според вас не съществува.

От друга страна силната вяра и страх от магии дори могат да ги предизвикат.

Вижте и:
Как да развалите магия
Как да развалите черна магия
Разваляне на черна магия
Магия за различни поводи

Back to top button