На какво ниво се развива душата ни?

Как се развива душата ни?

Развитието на нашата душа

Много лесно можем да разберем на какво ниво е развитието на нашата душа. За целта трябва да използваме своята рожденна дата, като съберем всичките числа.

Например: Родени сте на 19 10 1987 Сбора е 36.

След изчислилиte своя код само трябва да намерите в коя група попадате.

На какво ниво се развива душата ни?
На какво ниво се развива душата ни?

Значения на кода за развитие на душата: 

1-9 нулево ниво

Вашата душа е чиста и няма никакви сложни кармически задачи. Вие можете да се занимавате с каквото желаете и то ще ви носи успех. Единственото правило което трябва да спазвате е да живеете по съвест и да не мамите нито себе си нито другите хора.

10-19 първо ниво

Вие трябва да развиете своята личност. Отделете внимание за развитие на духа и тялото си. Съгласно кода на душата вие имате земна душа и винаги ще бъдете близко до реалността.

20-29 второ ниво

Имате добре развита интуиция, но ще е нужно още много да работите върху нея. Вие сте длъжни да използвате опита и знанието на вашите предци това много ще ви помогне в живота.

30-39 трето ниво

С това развитие на душата вие ще можете да влияете на обкръжаващите. Вашето призвание в живота е да учите и наставлявате, но за това ще вие необходимо първо да наберете опит и знания.

40-49 четвърто ниво

Хората от това ниво се стремят към само усъвършенстване и опознаване на света. На тях им се откриват тайните на мирозрението. Това е интелектуално развитие на хора с нестандартно мислене.

50-59 пето ниво

На това ниво хората се явяват посредници между себеподобните и вселената, на тях е достъпна информация за минали животи и други измерения и всичко за невидимото. В по-голямата си част притежателите на петото ниво са нещастни, че не са като другите хора.

Вижте още и ⤵️
Как да успокоите ума и душата си
Очите са душата на човека
Съдба или избор на душата

Back to top button