Магическото свойство на прозорците

Как да привлечем късмет?

Магическото свойство на прозорците

Знаете ли, че прозорците имат магическото свойство да привличат късмет, да даряват с хармония хората в дома и едновременно с това да гонят злите сили? Но за да се случи всичко това, ние самите трябва да направим нещо. Вижте какво.

прозорците имат магическото свойство
прозорците имат магическото свойство

За да бъде къщата изпълнена с късмет, то завесите трябва да са бели. Те ще ни пазят също от зли сили и неприятели. Ако не харесвате бели пердета, то гледайте поне да бъдат във възможно най-светъл цвят. Смята се, че черното и други тъмни цветове привличат отрицателна енергия.

Можете да сложите невидима преграда в дома си, ако на прозореца закачите фигурка на прасе или костенурка. Те ще пазят членовете на вашето семейство и ще привличат успехи и финансови постъпления. Миди, рапани и морски камъчета също биха свършили същата работа.

Свързани статии

Ако ви се струва, че напоследък не ви върви, можете просто да поръсите малко сол на перваза.

Мийте прозорците редовно, за да обновявате енергията в дома си.

На няколко месеца веднъж ги почиствайте с лимон и сода бикарбонат, за да отстраните отрицателната енергия.

Ако ви допадат, можете да сложите витражи. Счита се, че красивите рисунки плашат лошите призраци и пазят дома от отрицателна енергия.

Смята се още, че сградите, в които има поне един кръгъл прозорец, са пазени от добри сили, а обитателите им ги очаква много щастие.

Ако ви трябват пари, на следващото пълнолуние оставете празния си портфейл на перваза. Направете ритуала още веднъж на новолуние, но този път нека има пари в него.

Малко преди следващата нова година да настъпи, отворете прозорците на дома си (и все пак внимавайте, за да не влети у вас някоя пиратка или друга бомбичка, да не говорим за празна бутилка, която някой е решил да метне през балкона). По този начин ще оставите старата енергия да си отиде и ще покажете на Вселената, че имате готовност да приветствате нови събития във вашия живот и този на близките ви.

Изпълнете всички тези ритуали и ще се радваме да ни споделите дали са сработили при вас. Пожелаваме ви много късмет!

Вижте и:
Късметче за деня
Любовно късметче за деня
Поверия за късмет

Back to top button