Последици които определят съдбата ни

12-те закона на Кармата

Последици които определят съдбата ни

Карма – перфектните човешки действия и техните последици, които определят съдбата ни.

Кармата ни помага да преосмислим живота си и да извлечем от него някакви уроци. „Не може да избягаме от резултатите от нашите действия“ – това стои в основата на кармичните закони. За да се промени животът ви към по-добро, трябва да обърнем внимание на 12-те закона на кармата. Те коват съдбата на човека.

Последици които определят съдбата ни
Последици които определят съдбата ни

Законите на кармата:

Великият закон

Ще намерите в живота си само това, което сте посадили в него. Ако искате да бъдете щастливи и обичани, трябва да обичате себе си, да се отнасяте към другите с уважение и доброта.

Свързани статии
Закон на съзиданието

В живота нищо не се случва от само себе си, трябва да направим нещо за него. Бъдете себе си!

Законът на растежа

За да вървиш напред, промени себе си, а не другите. Когато човек промени мисленето си, променят се и външните фактори.

Закон на смирението

За да се промени нещо, първо трябва да го приемаме за даденост. Опитайте се да забележите доброто в хората. Концентрирайте се върху вашите приятели, а не врагове.

Закон за отговорността

Ако имате проблем в живота си, това означава, че той е във вас. Човекът – това е отражение на света, а светът – наше отражение. Никой освен нас не е отговорен за живота ни.

Закон на взаимната свързаност

Всяко едно от вашите действия има своите последствия. За да получите резултати, трябва да започнете. За кораб, който плава без цел, никой вятър не е попътен. По пътя към целта всички стъпки са важни, дори и най-малките. Минало, настояще и бъдеще са тясно свързани помежду си.

Закон за фокуса

Фокусирайте се само върху едно единствено нещо. Най-трудно се пада отвисоко.

Закон за дарението

Ако искаш да докажеш нещо, бъди сигурен, че си готов да го покажеш с пример. Човек е в състояние да научи само това, което е изпитал на практика.

Законът тук и сега

Не съжалявай за миналото и не спекулирай за бъдещето. Живей за днес! Всички хубави неща в живота трябва да се реализират на място. Старото пречи на новото.

Закон за търпението и наградите

Ценните награди изискват повече труд. Радостта е в това, да се прави това, което трябва, и да се знае, че то ще бъде възнаградено.

Закон на промяната

Докато не си извлечеш поука от всичко, животът ще те поставя в ситуации, които ще способстват това и ще те накарат да промениш пътя си. Всичко тече, всичко се променя.

Закон на вдъхновението

Човек получава това, което заслужава. Това, което се прави с любов, винаги вдъхновява. Приложете на практика тези простички кармични закони и променете живота си към по-добро. Споделете с приятелите си тази полезна информация!

Не пропускайте да видите и ⤵️
Съдба или избор на душата
СЪДБАТА – Сами трябва да открием какво ни казват висшите сили
Нумерология – съдбовно число

Back to top button