Сексуалността на мъжа Лъв

Сексуалния живот на мъж Лъв

Мъжа Лъв и неговата сексуалност

Той се нуждае от секс, както от храна и вода. Приближава се към всяко ново завоевание, като че това е победна драма, едно приживяване, което не е било изпитано, една възможност да покаже своите възможности. Всеки път, когато определи среща на жена, той очаква това да бъде невъобразимо приживяване.

Мъжа Лъв и неговата сексуалност
Мъжа Лъв и неговата сексуалност

Има силна индивидуална сексуалност. Неговата доминираща персоналност просто изтрива всички правила и условности. Една жена, която тръгне с лъв, трябва да бъде водена от едно много основно правило: никога не се отмятайте от обещанията си, по- добре го изпълнете. Лъвът не си играе на играчки. Ако не сте готови да го последвате, стойте си вкъщи и си плетете.

Той вярва, че винаги една жена ще бъде желаеща и ще може, защото той е винаги готов. От друга страна неговата изключителна увереност в себе си може да бъде подведена от неяснота, защото той мисли, че повечето жени толкова много искат да получат неговото благоволение, че едва се сдържат. Така че тази, която го накара да я преследва има най-добри шансове да сполучи.

Свързани статии

Като любовник той поддържа аксиомата, че действието премахва колебанията. Пред него не бива да има съмнения, колебания или бавно доближаване. Вие ще бъдете пометени, хвърлени в леглото, взети от един всепобеждаващ мъжкар. Понякога това проваля и неговите собствени намерения, неговата партнъорка започва да мисли, че той е тръгнал да покорява сексуалния олимп и започва да се съмнява, че може да му даде необходимото.

Това че той изразходва толкова малко време за предиграта не помага на нещата, лъвът не се интересува от друго освен от своите сексуални нужди. След това очаква жената да го поздравява за неговата техника. За него това е приятно завършване на всеки акт. Издръжливостта му е забележителна и той има огромен апетит за правене на любов.

Това не значи, че той го иска повече от един път на ден, след като е действал царят, кой може да иска повече. Действа само веднъж, но го прави с удоволствие. Вашата ответственост трябва да се ускори, за да посрещнете неговите царствени нужди и искания. Не бъдете тиха и скромна.

Лъвът обича жени, които му показват колко много удоволствие им доставя. Никога не отказвайте на лъва, защото той просто ще се премести при друга жена. Когато не е свързан с връзките на привързаността, той се отнася към всички жени с царствена небрежност. Обича жената да му се подчинява. Трогва се от жената в безпомощна позиция.

Ако дълго няма жена, лъвът се пре ангажира с този проблем. Не може да мисли за нищо друго, игнорира приятелите, семейството и работата си.

Вижте още и ⤵️
Еротичен хороскоп за зодия Лъв
Колко сме сексуални според зодията ни?
Колко сме сексуални според нумерологията

Back to top button