Силата на мисълта материализира желанията

Чудодейната сила на мисълта

Сбъдвайте мечтите си чрез мисълта

Мнозина са убедени, че мечтите се сбъдват, ако много, много силно ги пожелаем и намерим време просто да помечтаем. Когато мечтите ни се реализират, започваме действително да вярваме в чудодейната сила на мисълта.

Силата на мисълта материализира желанията
Силата на мисълта материализира желанията

А в случаите, когато нашата мечта не се сбъдне, преставаме да вярваме, тъй като на човека му е свойствено да изоставя това, което не му се получава.

С възрастта все по-малко време отделяме за мечтите си. А истината е, че е трудно да си спомним кога сме мечтали за последен път! Може би в детството си.

Мнозина са били наричани в училище “фантазьори”, защото по време на часовете са се реели някъде в облаците, вместо да слушат учителя. А кой не е писал писмо на Дядо Коледа, искрено вярвайки в осъществяването на желанията си? И обикновено добрият старец го е изпълнявал.

Много са примерите на сбъднати желания от далечното детство, когато всяка свободна минута сме отделяли да помечтаем. А какво имаме днес? Делници, рутина, проблеми, работата поглъща цялото ни време, а заедно с него и мечтите ни. И просто няма кога да помечтаем или пък просто него него смятаме за необходимо.

Но човекът създава щастието си със собствените си ръце и за да е щастлив, трябва най-малкото да има бегла представа за него.

Мечтаейки, човек не само прокарва пътя към осъществяване на желанията си, но и получава ясна картина на това, което иска.

Това е много важно, тъй като мечтата за нещо неопределено няма как да се сбъдне. Ако искрено вярваме в мечтата си, тя непременно ще се осъществи. Силата на мисълта е огромна, при условие обаче, че се отнасяме сериозно към нея.

Нашите желания няма да се осъществят, когато самите ние не вярваме в това. За постигането на всяка цел е необходимо да правим стъпки, които да ни приближават към нея. Мечтаейки, трябва ясно да си представяме не само какво искаме, но и сроковете за реализиране на желанието.

И тогава мечтата ни не само ще се осъществи, но и ще избере най-подходящото време за това!

Вижте още и ⤵️
Как правилно да си пожелаем желание за да се сбъдне
Магическа Китайска практика за реализиране на желания и мечти
Магия за сбъдване на желание

Back to top button