Фън шуй съвети за богатство

Финансово Богатсвто с Фън Шуй

Фън шуй съвети за богатство

Древната китайска наука Фън Шуй съветва да живеем в хармония със света, който ни заобикаля, за да сме щастливи и изпълнени в живота.

Ето какви са техните съвети по отношение на финансовото благосъстояние:

Точка на богатството

Според Фън Шуй всяка стая може да се раздели на 8 точки при което всяка от тях отговаря на една от основните жизнени сфери. Мястото отговарящо за богатството се намира винаги отляво срещу входната врата. На това място трябва да поставим фигура на жаба, златна рибка или лястовица. Също може 10 или 8 монети.

Свързани статии

Златни рибки

Аквариум със златни рибки също може да свърши работа. Той трябва да бъде поставен в югоизточната част на дома. Най- добрата цифра за жителите в аквариума е 9. Ако решите да съхранявате повече от 9 риби броят им трябва да може да се дели на 9.б

Златни рибки
Златни рибки

Готварска печка

Правилата на Фън Шуй гласят, че печката трябва винаги да бъде чиста и в изправност. В противен случай привлича негативна енергия, която може да блокира финансовия напредък на дома.

Китайски монети
Китайски монети

Китайски монети

Символ на благополучието и изобилието са и китайските монети вързани в панделка. Те трябва да са общо 3, а цветът на панделката да бъде червен. Този амулет привлича късмет в бизнеса.

В офиса

Важно за офиса за този, който управлява е да бъде в командна позиция спрямо другите служители. Задължително бюрото му трябва да бъде далеч от входната врата. А освен това е хубаво да има по-голям стол от останалите.

Back to top button