Цвета на косата според зодията

Цвета на косата според зодиакалния знак

Подходящия цвят на косата според зодиакалния ви знак

Всеки зодиакален знак е характерен с определен цвят на косата. Можете да привлечете успех, пари и любов ако знаете какъв цвят на косата ви отговаря и е подходящ на вашата зодия.

Цвета на косата според зодията
Цвета на косата според зодията

Овен

Успех на жената Овен ще донесе червен, тъмно кафяв или рус цвят на косата. Тези цветове ще активизират най-хубавите качества на представителите на зодията.

Свързани статии

Телец

Астролозите съветват жените Телците да се обърнат към натуралните цветове. За това препоръка към представителите на зодията е да съхранят цвета на косата си даден по рождение.

Близнаци

Жените Близнаци могат да бъдат брюнетки или блондинки. Тази кардинална смяна на имиджа ще им е от полза, представителите на зодията обичат промените и новите усещания.

Рак

Жените Рак за да имат успех в живота е желателно да носят коса с цвят на кестен, рус. Тези цветове ще помогнат на Раците да придобият увереност и душевно равновесие.

Лъв

На Лъва ще са подходящи светло кафяво, карамел, може и червен цвят но не трябва да е ярък. Косите на представителките на зодията да са направени така за да изглеждат като лъвски гриви.

Дева

За жените представителки на зодията се препоръчва цвят кестен, от светлите цветове са подходящи платинено рус и медно рус. Тези цветове ще направят Девата успешна и желана.

Везни

Жените Везни трябва да подчертаят своята женственост и за това е желателно да боядисат косите си в меден цвят, кестен или рус. Тези цветове ще дадат на представителките на зодията вътрешен комфорт и енергия.

Скорпион

За Скорпионите са подходящи черен, кафяв, червен с този цвят на косата представителките на зодията ще бъдат изящни, тайнствени и най-важното ще активизират своята интуиция.

Стрелец

За представителките на зодията са подходящи медно рус или тъмно русчервен, имено тези цветове на косата ще им помогнат да имат успех в кариерата и любовта.

Козирог

За жените Козирог са подходящи черен или рус цвят на косата. Тези цветове ще способстват успех на представителите на зодията да имат кариера и здраво семейство.

Водолей

Астролозите съветват представителките на зодията да заложат на естественият цвят на своята коса, но някои представителки на зодията могат и да експериментират с необичайни цветове. Необичайната външност ражда много гениални мисли.

Риби

За жените Риби са подходящи тъмен кестенсветло или тъмно рус цвят, с тези цветове жените Риби ще хармонизират тяхното вътрешно и външно състояние и това със сигурност ще им носи успех.

Вижте още и ⤵️
Дърво покровител според зодията
Как да спестим пари според зодията си
Как да спечелим шефа според зодията му?

Back to top button