Числата, които сънуваме, предсказват бъдещето

Числата в съня може да предсказват бъдещето

Числата в съня ни може да предсказват бъдещето ни

Древното учение за числата и значението им в астрологиата и номерологиата може да придаде определено и конкретно значение на цифрите,които възникват в съня.

Числата, появяващи се докато спим, могат да разкажат за бъдещи събития или да напомнят за миналото,което продължава да влияе върху живота ни. Ако ги разчетете,ще получите ценна информация.

КЛЮЧОВИ МОМЕНТИ

Числата в сънищата могат да обръщат внимание на значителни повратни моменти, които в някои случай означават начали или завършване на поредна фаза в живота.
Например: числата в сънищата могат да ви дадат ключа към сезона, месеца и дори точната дата на дългоочакваното придвижване по служба или да ви предскажат резултатите от изпит.

Свързани статии

ЧИСЛА И КОДОВЕ

Ако може да възстановите цифрите в паметта си, които сте видели в съня си, трябва да ги запишете, защото те могат да съдържат данни за времето или датата на събитие от вашето близко бъдеще.

Такива числа могат да се появят във вид на номера, кодове, дати или дори лотарийни номера, които ви откриват печеливши комбинации.

ТЪЛКУВАНЕ НА ЧИСЛАТА

Числата, появяващи се в сънищата, могат да се „проявят“ по различен начин.

Например: може да ви се присънят не цифри,а определено количество хора или предмети. Тълкуването на съня ще зависи от нумерологичното значение на това число.

Ако по време на сън броите пари, това може да означава подобряване на финансовото ви положение.
Когато преброявате хора (например: ученици в клас или хора на опашката на магазин) означава,че вие се чувствате засипан от задължения и ако сте пресмятали сам, това синволизира изнемогване и умора, но ако са ви помагали да пресмятате,то това говори за по-нататъшен ръст в кариерата.
Четенето или записването на числа говори за необходимост от контрол над финансовите разходи,но ако сте сгрешили при четенето или броенето на числата,успехът ще ви обърне гръб.

ЦИФРИ ОТ 0 ДО 5

Тайственото значение на числата в сънищата в много случаи съвпадат със значението им в нуменологията и астрологията. Нещо повече-тези източници са полезни в случаите, когато вие искате дълбок анализ на числата в сънищата ви.

Общият смисъл на цифрите от 0 до 5 е такъв:

– символизира цикличност на живота.
– символ на съзиданието и интелекта.
– символ на женското начало.
– магическо число, символ на триединство и съзидателното мъжко начало.
– число, свързващо Стихиите на Земята, означава солидарност и справедливост.
– символ на брака, съединяващ женското(2) и мъжкото(3) начало.

ЦИФРИТЕ ОТ 6 ДО 10

– символ на целостта и спокойствието.
– магическо и свещенно число, олицетворяващо мъдроста, святоста и тайното значение.
– символ на безкрайността.
– предвесник на бременност и успех.
10 – олицетворява целостта на Вселената,завършване на определена фаза и създаване на позитивна атмосфера, способваща прогреса.

ДВУЗНАЧНИ ЧИСЛА

От двузначните числа особено значение имат:

13 – символ на силата. Това число съвсем не е предвестник на нещастията,както е прието да се смята.
19 – ще донесе в живота ви успехи и вдъхновение.
21 – предсказва осъществяване на целите,които ще ви донесат свобода.

Back to top button