Защитната пирамида – Част 2 – Защита

Какво прави тази малка вълшебница - защитната пирамида

ЗАЩИТА

Хеопсовата пирамида в Египет е едно от седемте чудеса на света. Но тя е чудо не само поради огромните си размери, а и заради необикновените математични зависимости, които са заложени в нейните пропорции.

Тя е чудо и заради необикновените свойства, които притежават нейните умалени модели. На тази тема има написани стотици книги и изследвания. Ето някои от най-известните: ”Тайните на пирамидите” и „Психическа енергия на пирамидите” на Били Шул и Ед Петит, „Очите на сфинкса” на Ерих фон Деникен, „Загадката на хеопсовата пирамида” на Морис Шателен, „Магическата сила на пирамидите” на Нюйоркското дружество „Топ пирамид”, която се смята на най-добрата публикувана досега.

В повечето от тези книги се стига до общи изводи, и те са следните:

-умалените модели на Хеопсовата пирамида въздействат мумифициращо и консервиращо върху живата материя – ако в такъв модел се постави парченце месо то не се разваля. Същото парченце поставено до пирамидата се вмирисва след няколко дни.

-водата престояла в умален модел променя структурата и свойствата си. Растения полети с такава вода се развиват многократно по-добре.

Много интересно практическо приложение на тоя феномен е направено в град Питещи – Румъния. Там е построена пречиствателна инсталация за фекалните води на града с формата на Хеопсовата пирамида (височина 15 метра и дължина на основата 23 метра). Предварителните проучвания и последвалите резултати доказали, че миниатюрните водорасли, които пречистват водата хранейки се с фекалната маса дават 50% повече биомаса в пирамидата;

-семената на растенията престояли в умален модел на пирамидата дават по-голяма реколта;

-изхабеното бръснарско ножче поставено в такъв модел за една седмица, образува отново остър режещ ръб и е годно за втора употреба. Чехският изобретател инж Карел Дръбъл е патентовал изобретение за заточване на бръснарски ножчета по този начин.

-умален модел на пирамидата поставен в близост до жив организъм влияе благотворно върху него. Изследванията на това благотворно въздействие при различни заболявания са безбройни – както от учени и лекари така и от ентусиасти. В Сао Паоло – Бразилия има клиника специализирана в лечение , чрез умалени модели на Хеопсовата пирамида, в която са лекувани успешно и някои форми на ракови заболявания. Може би най-известния последовател на профилактиката чрез пирамиди е Майкъл Джаксън, който от години спи под пирамида.

Защитната пирамида - Част 2 - Защита
Защитната пирамида – Част 2 – Защита

Това са само част от необикновените свойства на моделите на Хеопсовата пирамида. Пълният списък съдържа над сто феномена. Но несъмнено най-ценното им качество е тяхната способност да неутрализират геопатогенното лъчение. Тая тяхна способност е открита от професор Тюрен в началото на миналия век. Оказало се, че ако умален модел на Хеопсовата пирамида се постави в геопатогенна зона, около нея в сфера с диаметър равен на равен на диагонала на основата умножен по коефициент 10-18 (зависещ от материала и качеството на изработка) не се засичат геопатогенни лъчи. Тоест около пирамидата има поле, с формата на сплесната по вертикалата сфера, което неутрализира геопатогенното лъчение.

Това, съчетано с благотворното влияние на полето върху човешкия организъм превръща умалените модели на Хеопсовата пирамида в повелителна необходимост за всеки, който имат инстинкт за самосъхранение.

За да се защитите е достатъчно да поставите две пирамиди с основа 10х10 см под или около леглото и една на работното място. Важно е да ориентирате страните (а не ръбовете) по посоките на света. В такова положение пирамидата създава най-мощно поле. Неправилно ориентираната пирамида можем да сравним с неточно настроена на приемника ви радиостанция – пак се чува, но по зле.

Пирамидата може да е под вас, или до вас на разстояние не по голямо от 1 м. По тоя начин попадате в сферата на полето създадено от пирамидата и сте защитени от влиянието на геопатогенно лъчение. Същевременно полето на пирамидата има профилактичен и лечебен ефект.

Пирамидите произвеждани с тази цел са известни като „Защитни пирамиди”. Те имат конструкция, която въпреки малките размери, осигурява голямо по обем поле.

Защитната пирамида – Част III

Към Защитната пирамида – Част I

Back to top button