Какво се прави по време на пълнолуние?

Ритуали по пълнолуние

Енергията на небесното тяло дава мощен импулс за новости

По време на пълнолуние се засилва женската енергия, а мъжката отстъпва назад. Женската енергия носи творчески заряд, тя дава креативен подход и благоприятства да се намерят непомислени до момента и дори неочаквани, но перфектни решения.

Какво се прави по време на пълнолуние - женската енергия
Какво се прави по време на пълнолуние – женската енергия

През март имаме възможността да открием свои дълбоки блокажи и слабости, които пречат да се напредва и да се привличат блага, да определим темите, по които е необходимо да работим. Можем да използваме месеца и мартенското пълнолуние, за да си наречем материални блага, финансови ресурси, любов, успех, здраве, сполука, младост и красота, приятелство и хармония.

Ритуали по пълнолуние

Този път ще използваме мартенската луна за лечение на най-дълбоките травми. За да изпълним дните си с прекрасни преживявания, най-напред да погледнем в тъмните килери на своята душа. Целта е честно да се изправим пред себе си, да видим и да признаем от кои липси в живота ни най-много ни боли.

Свързани статии

Да си го кажем открито, избягвайки клишетата в общественото мислене и наложените категории за добро и зло. Ако искаме пари, в това няма нищо осъдително, нека го признаем, за да може енергията на Луната да ни помогне в това направление. Важно е да не се боим, че подобно желание е недостойно. Все пак ние сме най-голямата загадка за себе си, затова един ритуал включва енергията на Луната, за да се опознаем.

Вижте още и ⤵️
Магия за късмет при пълнолуние

Back to top button