Талисмана на любовта

Символиката на талисманите в любовта

Кой е най-подходящия талисман за любовта?

talisman photo

Африкански страсти

Понякога, за да възникнат отношения, трябва да проявите настойчивост, да спечелите вниманието на избраника. Но далеч не всички жени са способни да направят първата крачка.

Африканският талисман на любовта ще ви накара да се разделите с комплексите си. Смело се запознайте с харесалия ви се мъж, определете среща и бъдете готови да се потопите в африкански страсти. Този талисман ще помогне на двойките да разнообразят сексуалния живот, да внесат в него нови емоции и усещания.

Свързани статии

Пеперуда Вуду

Този талисман е подходящ за хора, които са прекалено пламенни, за тези, които могат да изгорят в огъня на любовта. Пеперудата Вуду ще ви защити от гибелни страсти, като насочи енергията на необозданото чувство към самопознание. Може би ще откриете в себе си таланти, за които дори не сте подозирали. Освен това древният талисман ще внесе в отношенията лекота, особено ако те вървят не особено гладко. Защото това крилато създание е самото лекомислие.

Цветето на привлекателността

Медальон, на който е изобразено цвете, е своего рода инжекция с красота: този, който го носи постоянно, винаги изглежда добре и заслужено се наслаждава на комплиментите на лица от противоположния пол. Този талисман е като вълшебна пръчица за тези двойки, които по-често са в сянка и са се уморили от това положение на нещата.

Сърце на длан

Тибетския талисман във вид на разделено на две половини сърце е прекрасно средство при нещастна любов. Условието е да го носите тайно, под дрехата. С негова помощ вашите любовни мечтания скоро ще станат реалност.

Поставете талисмана на дланта на лявата ръка така, че острият край на сърчицето да е насочено към кутрето. Намислете си желание, но не забравяйте за чувството за мярка: не се прехласвайте по Брад Пит или Антонио Бандерас. Тибетското сърце е любовен талисман и няма да задоволява вашето тщеславие.

Вижте още и ⤵️
Градински талисмани
Как да си направим талисман
Червения конец – силен талисман

Back to top button