Банички с царевица

ИНФОРМАЦИЯ

Банички с царевица

Хапва ви се нещо вкусно но различно? Опитайте тези банички с царевица и крема сирене. Приготвят се много бързо а вкусът им е невероятен.
  • Подготовка

    10 м
  • Готвене

    12 м
  • Готово след

    22 м
Натиснете иконата с хронометъра за да стартирате брояча
порции

СЪСТАВКИ

Банички с царевица
Банички с царевица

ИНСТРУКЦИИ

СТЪПКА 1

Царевицата се сварява и отцежда. Разбърква се с крема сиренето и настърганото сирене “Пекорино“. Овкусява се с индийското орехче и сол и отново се разбърква.

СТЪПКА 2

От тестото се изрязват триъгълници – по 2 за една баничка. Плънката се разпределя в средата на триъгълниците. Притискат се по краищата, за да се залепят добре.

СТЪПКА 3

Пекат се около 12 мин в загрята на 180 градуса фурна с вентилатор.

Хранителни Факти
Банички с царевица
Количество за порция
Калории 306 Калории от мазнини 216
% от препоръчителния дневен прием*
Общо кол. мазнини 24g 37%
Наситени мазнини 13g 65%
Полинаситени мазнини 4g
Мононаситени мазнини 6g
Холестерол 57mg 19%
Натрий 329mg 14%
Калий 169mg 5%
Общо въглехидрати 16g 5%
Фибри 2g 8%
Захари 3g
Протеин 8g 16%
Витамин A 13%
Витамин C 4%
Калции 11%
Желязо 7%
* Процента дневен прием е базиран на 2000 калории на ден.
Back to top button