Кървавица

ИНФОРМАЦИЯ

Кървавица

Зарадвайте вашите близки с кървавица на празничната трапеаза. Рецептата е подходяща за Ивановден.

  • Подготовка

    10 м
  • Готвене

    20 м
  • Готово след

    30 м
Натиснете иконата с хронометъра за да стартирате брояча
порции

СЪСТАВКИ

Кървавица
Кървавица

ИНСТРУКЦИИ

СТЪПКА 1

Парченцата кървавица се разрязват и се пекат в тавичка за кратко време. Могат да се пекат и на скара.

СТЪПКА 2

Отгоре се поръсват с чубрица или с лют червен пилер.

Хранителни Факти
Кървавица
Количество за порция
Калории 359 Калории от мазнини 216
% от препоръчителния дневен прием*
Общо кол. мазнини 24g 37%
Наситени мазнини 10g 50%
Полинаситени мазнини 1g
Мононаситени мазнини 10g
Холестерол 109mg 36%
Натрий 480mg 20%
Калий 394mg 11%
Протеин 33g 66%
Калции 1%
Желязо 19%
* Процента дневен прием е базиран на 2000 калории на ден.
Back to top button