Постен фасул

ИНФОРМАЦИЯ

Постен фасул

Ако искате да си приготвите ястие без месо, опитайте тази рецепта. Този постен фасул се приготвя много лесно. Опитайте го и вие!
  • Подготовка

    20 м
  • Готвене

    120 м
  • Готово след

    140 м
Натиснете иконата с хронометъра за да стартирате брояча
порции

СЪСТАВКИ

Постен фасул
Постен фасул

ИНСТРУКЦИИ

СТЪПКА 1

Изчистеният и измит фасул се накисва една нощ в студена вода.

СТЪПКА 2

На сутринта се измива пак и се поставя да се вари заедно с лука, морковите, добре измитите и почистени от семките червени чушки и червения пипер.

Хранителни Факти
Постен фасул
Количество за порция
Калории 282 Калории от мазнини 117
% от препоръчителния дневен прием*
Общо кол. мазнини 13g 20%
Наситени мазнини 2g 10%
Полинаситени мазнини 6g
Мононаситени мазнини 4g
Натрий 292mg 12%
Калий 620mg 18%
Общо въглехидрати 32g 11%
Фибри 8g 32%
Захари 4g
Протеин 10g 20%
Витамин A 127%
Витамин C 95%
Калции 5%
Желязо 11%
* Процента дневен прием е базиран на 2000 калории на ден.
Back to top button