Пуешки Бутчета

ИНФОРМАЦИЯ

Пуешки Бутчета

Можете да приготвите тези пуешки бутчета много бързо. Тази рецепта е идеална за вечеря и за любители на пуешко месо и сини сливи. Опитайте ястието сега!
  • Подготовка

    15 м
  • Готвене

    20 м
  • Готово след

    35 м
Натиснете иконата с хронометъра за да стартирате брояча
порции

СЪСТАВКИ

Пуешки Бутчета
Пуешки Бутчета

ИНСТРУКЦИИ

СТЪПКА 1

Сушените сини сливи се накисват в загрятото бренди.

СТЪПКА 2

Бутчетата се овкусяват със сол и черен пипер и се за-пържват в сгорещен съд. Наливат се винотои бульонът, слагат се клонките мащерка и се готви под капак около 2 часа.

СТЪПКА 3

Перлените лукчета се запържват, докато се карамелизират. Запържва се брашното, налива се бульона на месото, като се бърка непрекъснато.

СТЪПКА 4

Месотоо, сливите и лукчетата се слагат в тава, заливат се със соса и се запичат за около 20 минути в загрята на 220 градуса фурна с вентилатор.

Хранителни Факти
Пуешки Бутчета
Количество за порция
Калории 655 Калории от мазнини 270
% от препоръчителния дневен прием*
Общо кол. мазнини 30g 46%
Наситени мазнини 7g 35%
Полинаситени мазнини 6g
Мононаситени мазнини 15g
Холестерол 178mg 59%
Натрий 509mg 21%
Калий 985mg 28%
Общо въглехидрати 20g 7%
Фибри 2g 8%
Захари 6g
Протеин 53g 106%
Витамин A 0.4%
Витамин C 14%
Калции 8%
Желязо 30%
* Процента дневен прием е базиран на 2000 калории на ден.
Back to top button