Пълнени яйца

ИНФОРМАЦИЯ

Пълнени яйца

Вкусни и интересни за приготвяне пълнени яйца.  
  • Подготовка

    10 м
  • Готвене

    5 м
  • Готово след

    15 м
Натиснете иконата с хронометъра за да стартирате брояча
порции

СЪСТАВКИ

Пълнени яйца
Пълнени яйца

ИНСТРУКЦИИ

СТЪПКА 1

Твърдо сварените яйца се обелват и разрязват на две половинки.

СТЪПКА 2

Жълтъците се разбиват с маслото и се подправят с лимонов сок, черен пипер и сол.

СТЪПКА 3

Сместа се разбива добре, след което с нея се пълнят белтъците.

СТЪПКА 4

Украсява се с магданоз.

Хранителни Факти
Пълнени яйца
Количество за порция
Калории 330 Калории от мазнини 261
% от препоръчителния дневен прием*
Общо кол. мазнини 29g 45%
Наситени мазнини 6g 30%
Полинаситени мазнини 11g
Мононаситени мазнини 10g
Холестерол 465mg 155%
Натрий 155mg 6%
Калий 165mg 5%
Общо въглехидрати 2g 1%
Фибри 0.3g 1%
Захари 1g
Протеин 14g 28%
Витамин A 10%
Витамин C 11%
Калции 5%
Желязо 10%
* Процента дневен прием е базиран на 2000 калории на ден.
Back to top button