Саздърма с яйца

ИНФОРМАЦИЯ

Саздърма с яйца

Предлагаме ви една чудесна рецепта за вас и вашето семейство. Често създарма с яйца се приготвя за трапезата за Великден.

 
  • Подготовка

    10 м
  • Готвене

    15 м
  • Готово след

    25 м
Натиснете иконата с хронометъра за да стартирате брояча
порции

СЪСТАВКИ

Саздърма с яйца
Саздърма с яйца

ИНСТРУКЦИИ

СТЪПКА 1

Лукът се нарязва на ситно и се запържва в мазнина.

СТЪПКА 2

След което него се прибавя саздърмата, нарязана на парчета, и разбитите яйца, като всичко се бърка до запържване на яйцата.

Хранителни Факти
Саздърма с яйца
Количество за порция
Калории 460 Калории от мазнини 378
% от препоръчителния дневен прием*
Общо кол. мазнини 42g 65%
Наситени мазнини 7g 35%
Полинаситени мазнини 18g
Мононаситени мазнини 15g
Холестерол 372mg 124%
Натрий 127mg 5%
Калий 238mg 7%
Общо въглехидрати 9g 3%
Фибри 1g 4%
Захари 4g
Протеин 12g 24%
Витамин A 8%
Витамин C 9%
Калции 6%
Желязо 9%
* Процента дневен прием е базиран на 2000 калории на ден.
Back to top button