Ба-гуа и мечтаната кариера

Как да засилим сектора на кариерата според Фенг Шуй

Ако искате да постигнете повече в работата обърнете внимание на този сектор

Обърнете специално внимание на този ба-гуа сектор, когато си търсите работа, когато искате да смените работата си, когато искате да започнете собствен бизнес, когато искате да печелите повече.

Една активизирана зона на кариерата във вашия дом или офис, може да ви донесе много успехи. Всичко ще се случва точно в подходящия момент, ще имате предложения, когато се нуждаете от тях. Нещата ще се нареждат без излишни усилия. Ще ви тръгне по мед и масло. Ще се забавлявате, като виждате как всичко се нарежда.

Подходящ символ за засилване на зоната на кариерата според фън шуй е водата. Може да е ваза, фонтан, аквариум, картина, изобразяваща вода, речни камъни или морски раковини. Каквото ви дойде на ум и е свързано с елемента вода. Също използвайте символите на водатачерния цвят и огледалата.

Ба-гуа
Ба-гуа

Много е важно, когато поставяте символи, за да активирате дадена зона, да го правите с ясното намерение, че тези символи се поставят там, с цел да ви помогнат за определено нещо.

С други думи, пак стигаме до намерението. Намерението е движещата сила, символът е физическото му олицетворение. Не просто да следвате някаква схема – север черно, ваза, юг – червено и т.н. Вложете мисъл в действията си и ще се удивите от резултатите.

В зоната на кариерата не бива да е задръстено с ненужни вещи. Те пречат на ци да се движи свободно. Изобщо избягвайте да трупате предмети около себе си. Също избягвайте безпорядъка.

Най-добър цвят – черен. Други подходящи цветове – син и бял.

Елемент – вода. Друг подходящ – метал.

Вижте и:
Какво е Фенг Шуй
Символиката във Фенг Шуй

Back to top button