Да освободим паричния поток

Паричния ни поток - как да го освободим

Ето как да освободите вашия поток

Има хора, които винаги дават най-доброто от себе си в дадена работа, но никога не получават желания резултат. За да коригирате това, трябва да отворите паричния си поток от енергия!

Отговорните и талантливи хора също търпят поражение. И това е много разочароващо, защото винаги сме били учени, че упоритата работа винаги дава положителни резултати. Но ако нашият паричен канал е блокиран, то всички усилия могат да нямат ефект.

Има няколко начина да блокирате черния полюс и да оставите необходимата енергия да потече в живота ви. Но за начало трябва да намерите причината, поради която късметът ви е обърнал гръб. Точно това влияе на липсата на печалба.

Да освободим паричния поток
Да освободим паричния поток

Вредите на другите.

Да, и това се случва. Е, в света има хора, които не са в състояние да приемат нечий друг успех. И вместо да работят върху себе си, те започват да вредят на другите. Затова се молете, избягвайте общуването с лоши хора и не бързайте да разкривате душата си пред непознати.

Конфликти с хората около вас.

Такива ситуации причиняват постоянен стрес, дразнене и „убиват“ способността за трезво оценяване на ситуацията. И ако непрекъснато се карате с другите, просто няма да можете да ги помолите за помощ в подходящия момент. А това понякога е просто необходимо.

Отрицателно мислене

Всички знаят, че лошите мисли влияят на съдбата на човек, но мнозина по някаква причина не приемат тази информация на сериозно. Те продължават да виждат всичко в черно и бяло и чакат късмета си в живота. А това, което очакваме от съдбата, е това, което получаваме.

Е, сега е време да поговорим за това какво трябва да направите, за да отворите вашия паричен канал. За да започнете, се настройте позитивно и предварително се заредете с положителни емоции.

Опитайте се да не се разсейвате от нищо и спрете да мислите какво ще кажат другите хора. Съсредоточете се върху целта си и вярвайте, че ще получите всичко!

Вижте и:⤵️
Парите са енергия
Пари назаем: народни поличби
Какво означава да сънуваш пари

Back to top button