Фън Шуй съвети за любовта

Как да засилим любовта според Фън-Шуй

Няколко Фън-Шуй съвета за любовта

Има хора, които педантично и усърдно се стремят да поддържат почти всички Фън Шуй заповеди. Други пък се отнасят към това не чак толкова сериозно, избирайки само най-интересните типове и интериорните решения, които изглеждат най-подходящи и красиви.

Всички обаче, без изключение, се събират в едно и мечтаят да посрещнат истинската си любов.

Свързани статии
Няколко Фън-Шуй съвета за любовта
Няколко Фън-Шуй съвета за любовта

Да видим някои съвети за привличане на любов с Фън Шуй:

Съвет #1

Най-добре е дизайнът и интериорът на стаята да бъдат направени в розови или прасковени цветове. Деликатните цветове привличат любовта. Също така не забравяйте, че в апартамента, и особено в спалнята, винаги трябва да има ред. Стари дрехи и обувки, изкуствени цветя и напукани неща, фън шуй не харесва. Те носят само лошо в къщата.

Съвет #2

Друг фенг шуй талисман на любовта са кристалите. Трябва да има кристали само в югозападния ъгъл на стаята, но преди да ги поставите в спалнята, накиснете ги във водата с морска сол в продължение на седем дни, за пълно пречистване.

Съвет #3

Събрани фигурки – това е друго от правилата на Фън Шуй за щастлива любов. Те могат да бъдат гълъби, лебеди или дори котки, основното е да има две от тях и те символизират двойка.

Съвет #4

Божурите са символи на любовта към фън шуй. Препоръчва се тези цветя да стоят в спалнята. Божурите не трябва да бъдат живи. Нека са само снимка на цветя.
За да подсилите магията на аромата, отидете в магазина за парфюми и потърсете парфюм или ароматна вода с аромата на това цвете.

Съвет #5

В стаята крайният десен ъгъл е зона на любов към фън шуй, така че винаги трябва да е чист и лек. В ъгъла на любовта, трябва да поставите сдвоените фигурки. Дайте й повече внимание и не я затрупвайте с допълнителни неща и предмети. Също така това място се нарича сектор на любовта.

Вижте още за Фън-Шуй ⤵️
Фън шуй съвети за богатство
Как да съхраняваме парите според Фън Шуй
Подредете градината според Фън Шуй

Back to top button