Магически ритуали на Свети Валентин

Успех в любовта на Свети Валентин с магически ритуали

Ритуали на Свети Валентин

Свети Валентин, който се празнува на 14 февруари се счита за празник на всички влюбени. В този ден Свети Валентин помага на влюбените да разкрият своите чувства, да се обяснят в любов и не на последно място да изгладят отношенията с любимите хора.

Магически ритуали на Свети Валентин
Магически ритуали на Свети Валентин

Предсказанието гласи, че в този ден Свети Валентин се спуска от небесата и помага на влюбените. Именно за това любовните ритуали в този ден имат голяма сила.

Свързани статии

Използвайте покровителството на Свети Валентин за да имате успехи в любовта.

Ритуал за привличане на любов

Това и стар ритуал възникнал в Англия в средните векове. Късно вечерта на 13 февруари самотните девойки отивали да най близката църква и обикаляли 12 пъти зданието. Според поверието този ритуал е способен да привлече подходящ партньор и да отстрани препятствията ако има такива.

Любовен ритуал с валентинка

Направете валентинка със свои ръце на нея напишете своето желание, което е свързано с любов. Например ако те самотни в момента, то напишете, че желаете да откриете своята половинка. Носете това послание със себе си и много скоро вашето желание ще се осъществи.

Ритуал за щастлива любов

Ако желаете да сплотите отношенията с вашият любим човек то в деня на Свети Валентин от червен плат изрежете сърце и на него избродирайте или напишете името на вашият любим човек. По този начин вашите взаимоотношения ще се енергитизират още повече. Подарете му вашето творение.

Магически ритуали на Свети Валентин - любов
Магически ритуали на Свети Валентин – любов

Ритуал за изпълнение на желания

Този ритуал ще ви помогне да бъдете чути от Свети Валентин. Купете си букет от червени цветя и го оставете там където младоженците се дават дума за вярност. Оставайки тези цветя кажете мислено своето желание на Свети Валентин и той със сигурност ще го изпълни.

Вижте още и ⤵️
Свети Валентин – пожелания
Свети Валентин – 14 февруари
Поверия за Свети Валентин

?Какви подаръци да подарим за Свети Валентин

Back to top button