Признаци, че разполагате с невероятен интелект

Няколко признака за интелигентност

Признаци, че разполагате с невероятен интелект

Не винаги е необходимо да минете през тест за да интелигентност за да измерите умствените си способности. Ние от Съновника ви предлагаме няколко признака за интелигентност, които ще ви помогнат да определите по-точно вашето и на околните ниво.

11. Разбирате когато ви лъжат

Разбирате когато ви лъжат
Разбирате когато ви лъжат

Вие винаги рачбирате когато някой се опитва да ви изиграе и не му позволявате да го прави. Също така разбирате намеренията, мотивацията и желанията на човека – това са все признаци на добра интелигентност.

10. Самодостатъчни сте си

Разбира се че обичате партньора си, но не оставяте целия си живот да се върти около него. Имате си и свой собствен живот – работа, роднини и хобита. Може да си бъдете самодостатъчни дори и ако планирате сватба.

9. Понякога сте разхвърляни

Понякога сте разхвърляни
Понякога сте разхвърляни

Жилището ви не винаги е перфектно чисто. Нещо повече, понякога е с краката нагоре понеже имате доста по-важни неща за които трябва да се погрижите отколкото да чистите.

8. Не се самоозалъгвате

Също така не лъжете и никой друг, най-вече заради последствията в бъдеще. Освен това се изисква усилие за да се измисли добра лъжа.

7. Може да сдържате емоциите си когато е необходимо.

Може да сдържате емоциите си когато е необходимо
Може да сдържате емоциите си когато е необходимо

Като умен човек, вие няма да подтиснете емоциите си. Но никога няма да се превърнете в професионалем мъченик за нещо като се концентрирате върху миналото. Ако ви се случи нещо лошо, преодолявате го и продължавате напред.

6. Винаги имате планове

Когато има нещо важно за вас, предпочитате да предприемете необходимите действия от колкото да мечтаете. Анализирате ситуацията и преценявате възможните опции.

5. Харесва ви да сте мързеливи понякога

Харесва ви да сте мързеливи понякога
Харесва ви да сте мързеливи понякога

Според едно ново проучване се оказва че мързела може а е признак на висока интелигентност. Това проучване се базира на поведението на 2 групи хора: едните мислители а другите хора на действието. Втората група била по-активна опитвайки се да стимулира работата на ума си, докато първата група предпочела да реши проблема бързо и през останалото време да се отдаде на мързелуване. Изледователите установили, че „не мислителите“ лесно се отегчавали и изпитвали необходивост да запълват свободното си време с други неща.

4. Не живеете в миналото

Вие цените опита си натрупан в миналото, както и спомените си, но не харесвате да се връщате там и да преживявате отново минали събития, като да премисляте какво е било казано и направено. Вие планирате и мечтаете за бъдещето си докато изживявате настоящия момент. И се чувствате щастливи.

3. Правите грешки

Правите грешки
Правите грешки

Само глупаците си мислят, че трябва да се срамувато от грешките. Но вие знаете, че грешките са част от живота. Вие просто се опитвате да не ги повтаряте.

2. Не се опитвате да доказвате нищо на никого

Вие не казвате „Аз съм най-умния“. Не обяснявате, че сте нещо повече от другите. Не натривате носа на хората с това колко сте умни. Само глупак би направил подобно нещо.

1. Знаете какво значи отношението на дължините на пръстите.

Знаете какво значи отношението на дължините на пръститеи
Знаете какво значи отношението на дължините на пръститеи

Според проучване има връзка между отношението на дължините на показалеца и безимения пръст и умствените способности. То може да се изчисли като се раздели дължината им. Ако то е ниско, човека вероятно е активен и силен. Ако е голямо то притежателя му има по добри възможности в слуховата памет. Учените твърдят, че дължината на показалеца се влияе от нивото на тестостерон, което има връзка с по-добрите когнитивни способности. Но тези обобщения не са универсални.

Кои знаци на интелигентността притежавате вие? Споделете с нас в коментарите.

Back to top button