ИНФОРМАЦИЯ
Кървавица
Зарадвайте вашите близки с кървавица на празничната трапеаза. Рецептата е подходяща за Ивановден.
-
Подготовка
10 м -
Готвене
20 м -
Готово след
30 м
Натиснете иконата с хронометъра за да стартирате брояча
ИНСТРУКЦИИ
СТЪПКА 1
Парченцата кървавица се разрязват и се пекат в тавичка за кратко време. Могат да се пекат и на скара.
СТЪПКА 2
Отгоре се поръсват с чубрица или с лют червен пилер.
Хранителни Факти
Кървавица
Количество за порция
Калории 359
Калории от мазнини 216
% от препоръчителния дневен прием*
Общо кол. мазнини 24g
37%
Наситени мазнини 10g
50%
Полинаситени мазнини 1g
Мононаситени мазнини 10g
Холестерол 109mg
36%
Натрий 480mg
20%
Калий 394mg
11%
Протеин 33g
66%
Калции
1%
Желязо
19%
* Процента дневен прием е базиран на 2000 калории на ден.