Сънища с убийство

Какво означава ако убивате някого или нещо

Какво е значението на сънища с убийство

Ако сънувате, че убивате някого или че вие сте убити може да е знак, че вашето подсъзнание се опитва да убие неприятна или вече ненужна част от вас.

Сънищата за убийство може да са свързани с освобождаване на гнева ви към някого или нещо. Може да искате да сложите край на някаква връзка която имате в реалния живот с човека който убивате.

Сънища с убийство
Сънища с убийство

Помислете за това кой е той. Запитайте се дали изпитвате някакъв гняв или неприязън към него/нея в реалния ви живот.

Свързани статии

Ако не то тогава това може да представлява аспект от вас самите от който се опитвате да се отървете. За какво се сещате първо когато мислите за този човек? Дали той не ви напомня за нещо друго?

Ако някой ви убива, може би се чувствате наранени или предадени от този човек или имате усещането, че той „ви убива“ отвътре.

Ако видите че някой се самоубива в съня ви може да е знак, че отричате собствения си гняв и искате да „убиете“ някого или вие отричате някакъв аспект от вашата самоличност, и подсъзнанието ви се опитва да се отърве от това.

Ако сънувате, че убивате змии, буболезки, паяци или други животни, замислете се над това какви асоциации правите с животните които убивате. Това може да ви даде по задълбочена информация за това каква черта от вас подсъзнанието ви се опитва да „убие“, или на кого сте ядосани.

Back to top button