Числата подсказват съдбата ни

Да надникнем в бъдещето

Числата подсказват съдбата ни

Числата подсказват съдбата ни - да надникнем в бъдещето
Числата подсказват съдбата ни – да надникнем в бъдещето

Според древните араби всеки подсъзнателно знае съдбата си. Затова са направили бързо гадаене с няколко числа. С тяхна помощ можем да излъжем съзнанието си и то „да се изпусне” за онова, което ни очаква.

Ето как надникваме в бъдещето:

Трябва бързо, без да се замисляте, да изберете едно от числата: 1, 3, 15, 22, 34, 68.

Те вещаят следното:

  • Ако сте се сорели на 1, значи ви очаква важна промяна в живота, но най-вече в любовните отношения. Ако искате да сменяте работата си обаче, изчакайте още малко.
  • Числото 3 е изборът на хората, които са в хармония с околния свят, очаква ви щастие. Скоро ще получите и добра новина. Предстои ви среща със стар приятел.
  • Числото 15 говори, че искате да се отърсите от сивото ежедневие и копнеете за промяна. Ако сте се спрели на 15, значи е дошъл моментът да направите лъвски скок в кариерата си. В резултат на това, разбира се, ще имате и по-високи доходи.
  • Който си е избрал 22, трябва да поиска помощ от приятел. Защото в момента
    емоционалното му състояние не позволява да прецени, правилно ситуацията. Не искайте съвети от колеги.
  • Умерените хора се спират на 34, защото числото говори за личности, които бавно, но сигурно преследват късмета си. Вървят в правилна посока, остава им съвсем малко, за да постигнат целта си.
  • Последното число от редицата – 68, предвещава любовни проблеми. Иска ви се да кажете нещо на някого, но сега не е моментът. Опитайте се да замълчите и този път.

Не пропускайте да видите и ⤵️
Нумерология – съдбовно число
Нумерология – как да предсказвате бъдещето си
Значение на числата в нумерологията

Back to top button