Каква жена си? Ден или нощ

Дневна или нощна птица си?

Каква жена си? Ден или нощ

Специалисти твърдят, че характерът на една жена може много точно да бъде определен според това в коя част от деня е най-активна. Дали сте дневна или нощна птица, зависи от това, кога се чувствате най-добре и кога сте най- концентрирани . Така например, някои дами искат да работят или учат през нощта, защото тогава са най-продуктивни. Други пък, успешно се справят със своите работни задължения в ранните сутрешни часове .

Ден или нощ сте вие​​? Прочетете и ще разберете!

Каква жена си?
Каква жена си?

Ако сте активни и свежи между 8.00 ч . и 13.00 ч ., вие искате да работите в екип и винаги действате според правилата. Вие сте много добра приятелка, която винаги е готова да помогне на другите. Понякога имате проблем с това, защото често търсите и одобрение от другите, а ако не го получите – се демотивирате. Притежавате изключителна дипломатичност и почтеност, винаги успявате да излезете от проблема със самочувствие.

Дамите, които се чувстват най-добре между 13.00 ч . и 18.00 ч . не им допадат внезапните обрати в живота, защото се стремят да не предприемат големи рискове. В същото време са изключителни перфекционисти и не могат да си представят да допускат грешки в работата и в личен план. Те обичат да изследват и чувстват своето превъзходство над другите.

Свързани статии

Момичетата, които са активни между 18.00 ч . и 24.00 ч. имат постоянна нужда да обичат и да бъдат обичани. Те трудно се справят с живота, когато са сами, защото губят мотивацията. Склонни са да покажат невероятна самоувереност и по този начин се опитват да убедят себе си, че са силна личност. Проблемът е, че не обичат критика и не приемат някой да ги поучава.

Ако пък кипите от енергия между 00.00 ч. и 07.00 ч., означава, че постоянно се опитвате да контролирате живота си. И повярвайте, успявате! Вие сте различни от другите, защото не търпите рамки и граници. Не понасяте и не спазвате ограниченията и досадните правила. Искате да създадете свои собствени правила и да се придържате към тях. Притежавате силно развита интуиция и често разчитате само на нея.

Вижте още и ⤵️
Колко важна е жената за мъжа
Модни трикове за всяка жена

Back to top button