Как да задържите парите в къщи

Привличане на пари

Как да задържите парите в къщи

Ако сте от многото българи, които ходят с полу празни джобове, все нямат пари, а когато получат пенсия или заплата, те буквално се изпаряват още първата седмица , не се отчайвайте. Има начини да ги утроите.

Ето и няколко съвета как да стане това, измислени през вековете от нашите деди.

За да задържите заработените пари в къщи, не харчете заплатата или пенсията още същия ден. Парите трябва да пренощуват при стопанина си.

Колкото и да ви е трудно, запазете и една едра банкнота за няколко месеца у дома. Така тя ще се зареди с енергия и ще привлече повече пари.

Привличане на пари
Привличане на пари

„Няма да имаш пари, ако свиркаш с уста у дома и чистиш трохите с ръце”, е другото поверие. За да имаш пари, трябва да поставяш метлата с дръжката надолу. Джобовете на дрехите, които са извън сезона и сте оставили в гардероба, трябва да заредите с дребни монети. Портофейл никога не се държи празен, в него трябва да има поне дребни монети.

Парите от хазарт или игри на късмета, спечелени нечестно или намерени не носят щастие. Затова не трябва да се държат в портофейла, а бързо се харчат или споделят с приятелите и бедните.

Вижте и ⤵️
Пари назаем: народни поличби
Магия за благополучие и пари
Суеверия за пари
Как да управляваме паричните потоци

Back to top button