Китайски зодиак – Плъх

Всичко за китайския знак Плъх

Плъх – всичко за китайския знак

Хората родени под този знак са много живи, дейни и интелигентни, бързо улавящи потенциала във всяка една ситуация и достатъчно умели, за да приложат идеите си на практика. В ситуации изискващи бърза реакция реагират умело докато останалите се суетят какво да направят и така печелят безспорно предимство домогват до по-широки възможности.

Китайски зодиак - Плъх
Китайски зодиак – Плъх

Те могат да бъдат волеви и амбициозни, но не е излишно да се предпазват да не налагат насила своите идеи на околните, и напротив премерените ходове и доза дипломация могат да ги предпазят от подкопаване на отношенията и дистанциране от приятелите и колегите им.

Свързани статии

В желание да видят своите проекти в ход и развиващи се те изглеждат устремени, самодоволни и фокусирани, но винаги вярващи в това което правят, влагайки е него цялото си сърце. Те са всеотдайни и с желание да доведат започнатото докрай, а завидните организационни качества превръщат човек пресечна точка на много лични интереси, както и балансьор и посредник в отношенията между другите.

Вие сте прецизни и с усет за детайла и държите да бъдете наясно с всички налични възможности, свеждайки до минимум появата на неочаквани трудности. Вие сте коректни в отношенията и сделките си и очаквате същото от другата страна и може да бъдете дълбоко наскърбени, ако усетите, че ви мамят или накърняват по някакъв начин доверието ви. Много често си поставяте твърде високи цели, както в отношенията, така и в кариерата и трудно получавате удовлетворения, но с годините ще гледате все по-реалистично и ще бъдете все по-толерантни.

Вие сте открити и щедри когато сте в компания и сте желани на всяко парти и събиране. Вие сте премерени и избягвате неудобните теми в разговорите, улавяте хумора в ситуациите и сте щедри на комплименти и внимание. Ако обаче попаднете в среда, където не се чувствате приети, проявявате своята по-критична и дребната страна на характера.

За вас е от изключителна важност да се чувствате сигурни и реагирате с безпокойство, когато позицията ви е разклатена. Вие имате нужда от външно удобрение, разбиране и изслушване, но другите се стремят да ви помагат без да ви укоряват или да ви изпращат „в ъгъла“, тъй като вие пазите ревниво своята лична територия и не позволявате набези в нея.

Положителни черти

Вие сте чаровни, дружелюбни, находчиви, гъвкави, интелигентни, надарени с въображение, енергични, наблюдателни и решителни.

Негативни черти

Пресметливи, импулсивни, егоистични, наивни, подвеждащи, свръхамбициозни и алчни.

Професии

В развлекателния бизнес, политик, писател или каквато и да е дейност, където да приложите обаянието и вещия си език.

Темперамент

Вие сте обаятелни, ведри и бързо се ориентирате в обстоятелствата. Възможно е също да проявявате прекалена припряност в промяната на мненията си и да изглеждате донякъде ненадеждни. Другите ще ви смятат за малко нестабилни и за нагаждачи.

Късмет

Умеете да цените дребните неща от живота и сте изключително привързани към близките си. Най-големият ви шанс да намерите късмета си ще се появи, когато срещнете някой, който ви разбира и ви подкрепя.

Работа

Много обичате хората. Понякога ненавиждате самотата. Животът ви е колоритен и знаете как да печелите добри приятели. Пливлича ви всяка работа, свързана с хора.

Социален живот

Любопитни сте и винаги нащрек за удоволствията. Допада ви да сте център на възхвалите, но трябва да се чувствате добре сред хората край вас, за да се отпуснете. С каквито и средства да разполагате, обичате да се наслаждавате на живота в цялата му пълнота.

Бизнес

Пъргави сте, притежавате множество добре отшлифовани възгледи и съзирате многобройни възможности около себе си. От време на време проявявате склонност към прекалена пъргавина, тъй че може сами да се минете, без да се усетите.

Любов

Романтични и сантиментални сте. Освен това сте загрижени за онези, които обичате. Обаятелната ви личност ви превръща в майстор на флирта и това ще се забелязва. Малцина биха устояли на фаталния ви чар.

Родители

Навярно сте ощастливени с грижливи и мили родители, но е възможно да са прекалено взискателни, тъй като се склонни да смятат, че ще преуспеете в живота.

Братя и сестри

Имате добри взаимоотношения с тях и помежду ви съществува голяма любов и разбирателство.

Деца

Много обичате децата и дори самите вие понякога доста се вдетинявате. С партньори си ще имате много деца, а те пък ще се научат да ви ценят.

Пътуване

Обожавате пътешествията. Особено ви допада нощният живот и вие обичате собственоръчно да изследвате многобройните му страни.

Здраве

Радвате се на добро здраве. Яки сте и проявявате устойчивост пред лицето на болестта. Хората, родени под този знак, притежават голяма издържливост. Ще живеете дълго.

Инвестиции

Правите сполучливи капиталовложения, стига да не проявите прекалена алчност. Имате талант да печелите пари и пред вас се открива възможност да станете много богати.

Таланти

Пъргави и умни сте, когато търсите решения на проблемите си. Много сте дипломатични и имате добри обноски. Можете да проявявате голяма щедрост, макар за щастие да не харчите парите си безцелно.

Преспективи

Ако успеете да се грижите за хората около вас, ще си осигурите приятен живот, който няма да ви отегчава. Приемате всеки ден като ново предизвикателство, криещо многобройни възможности.

Известни Хора

Шарл Азнавур, Марлон Брандо, Крис де Бърг, Джордж Буш, Джими Картър, Морис Шевалие, Барбара Диксън, Кларк Гейбъл, Ал Гор, Мата Хари, Вацлав Хавел, Денис Хупър, Джеръми Айрънс, Жан-Мишел Жар, Крис Кристофърсън, сър Андрю Лойд Уебър, Ричард Никсън, Шон Пен, Кралицата Майка, Ванеса Редгрейв, Уйлям Шекспир, Томи Стийл, Спенсър Трейси, Дюкът на Йорк.

Back to top button