Китайски зодиак – Кон

Всичко за китайския знак Кон

Кон – всичко за китайския знак

Конете изглеждат добре, умеят да се обличат, имат добри обноски. Ползват се с благоразположението на околните, често успяват в политиката и обществените отношения, но не са толкова умни, колкото изглеждат – нещо, което те самите откриват преди другите да са го забелязали. Обичат да държат речи на публично място. Обикновено са надарени с богата душевност и сръчни ръце.

Китайски зодиак - Кон
Китайски зодиак – Кон

Повече гъвкави, отколкото интелигентни, нямат особена вяра в себе си. С гореща кръв, лесно губят търпение, като по този начин често се лишават от плодовете на усилията си. Конят е егоцентрист и егоист – ще стъпче без угризения всеки, който му се изпречи на пътя. Независим по характер, действа на своя глава, без да слуша нечии съвети. Трудолюбив, успешно борави с пари. За него е характерно променливото настроение, бързото отегчаване независимо дали ще е от професия, работа или любов. Поради това често му се налага да започва всичко отначало.

Свързани статии

Заслужава особено да се спомене годината на Огнения кон, която е през 60 години и общо взето е лоша за Конете: 1906, 1966, 2026 и т.н.

Родените в годината на Коня са представителни и умеят добре да се обличат. Обичат зрелища, театър, концерти, събрания, спортни състезания и всичко свързано с много хора на едно място. Умеят да правят комплименти, те са весели, грижливи, симпатични и се радват на популярност.

Родените в годината на коня преуспяват в политиката от което изпитват дълбоко удовлетворение. Способни са не само на умствен, но и на физически труд. Повече ловки отколкото интелигентни, в действителност те не са уверени в себе си, което не им пречи да демонстрират високо самочувствие.

Родените в годината на коня имат гореща кръв, лесно се поддават на гнева си, който често е необуздан. Те са егоисти, ще стъпчат всеки който им се изпречи на пътя и го правят без всякакво угризение на съвестта. Егоцентрични са и ги интересуват само собствените им проблеми. Независими по природа те не се вслушват в ничии съвети и постъпват както им хрумне на момента. Когато създават семейство, те стават негов център. Те са индивидуалисти, ловки и добри финансисти. Могат да вършат всякаква работа, стига около тях да има кой да ги хвали и да им се възхищава.

В отношенията си с противоположния пол родените в годината на коня често проявяват слабост. Те могат заради любов да зарежат всичко и всекиго. Страстта на влюбените е толкова силна, че всички останали за тях стават безразлични. Поради тези причини, те често търпят неуспехи в живота си. Ако успеят да подтиснат тези си слабости те ще имат щастлив живот. Добър партньор на родените в годината на коня са тези родени под знака на козата. Добри комбинации стават и с тигър и куче. Знакът който трябва на всяка цена да избягват е плъх, особено ако мъжът е плъх, а жената е огнен кон, тогава драмите са неизбежни.

В първата и втората фаза от живота си конете са неспокойни. В младостта си те зарязват семейството си и това не минава без неприятности. Тук трябва да се спомене и за годината на огнения кон, която се редува в период от 60 години. Такава година е неблагоприятна за всички родени в годината на коня – тях ги заплашват нещастия, болести, катастрофи.

Добре се разбират с Тигрите и Кучетата, също и с Овцата.

Положителни черти

Вие сте усърдни, предприемчиви, амбициозни, дружелюбни, имате чувство за хумор и остър език.

Негативни черти

Неспокойни, нетърпеливи, бунтарски настроени, себични и често поддаващи се на настроенията си.

Професии

От вас би излязъл превъзходен политик, спортист или търговец и ще преуспявате във всяка дейност, в която можете да изпозвате собствената си инициативност и убедителност.

Темперамент

Вие работите усилено и резултатно, амбициозни сте и сте енергични в ежедневието си. Не ви липсва издръжливост, но не ви достига търпение.

Късмет

Вие сте надарен с добър късмет, оптимисти сте и сте практични. Ще постигнете много в живота си. Същевременно сте изключително любопитни и ви допада да се занимавате с неща, в които се изисква състезаване.

Работа

Харесва ви да полагате допълнителни усилия в работата си и с голяма храброст се впускате във всевъзможни съревнования. Можете да станете банкер или брокер, или да си изберете всяка професия, свързана с парични сделки.

Социален живот

Обичате хората и обожавате компанията на другите. А най-вече ви харесва либимите ви същества да се въртят на пета около вас.

Бизнес

Действени и активни сте. Не оставяте никоя възможност да ви се изплъзне. С други думи, добри бизнесмени сте.

Любов

Изискани и стилни сте, но в любовта обичате да скачате от един партньор на друг. Това може да ви създаде проблеми, ала късметът никога не ви напуска и получавате онова, което искате.

Родители

Вашите родители са много внимателни и грижливи, макар понякога да ви поразглезват.

Братя и сестри

Вашите сестри и братя са чудесни и горят от желание да ви подкрепят. Помежду ви съществува голяма любов и ще преуспеете в живота си.

Деца

Обожавате децата, но на моменти ви се струва, че създават прекалено много работа. Наред с другото те могат да забавят собственото ви развитие в избраната от вас насока.

Пътуване

Вие сте най-големият любител на приключенията в китайския зодиак. Пътуването по чужди земи е голямата ви страст и ви доставя радост. През целия си живот ще пътувате, без да се задържате дълго време на едно и също място.<br />

Здраве

Здравето ви е отлично. В това нямате равни на себе си. Обичате спотовете и навън направо разцъфтявате. Обожавате дърветата и природата. Иска ви се да бродите навред, съвсем като див Кон.

Инвестиции

В сделките, както и в съзирането на най-добрите възможности, нямате равни на себе си. За хората около себе си вие сте човек, който печели добри пари и никога няма да оставате без пукната пара.

Таланти

Предприемчиви и амбициозни сте. Стремежът ви да помагате на другите ще ви отведе далеч. Обаче трябва да се научите да бъдете търпеливи и да вършите нещата едно по едно, вместо да препускате в галоп през живота.

Преспективи

Ако се научите да проявявате търпение и да вършите нещата едно по едно, рано или късно ще получите от живота онова, което искате. С други думи, вие ще имате голям успех.

Пари

Ще печелите добри пари от всякаква работа, свързана с конкуренция. И най-вече, бихте били много добър играч на хазартни игри.

Известни Хора

Цицерон, Рузвелт, Никита Хрушчов, Муамар Кадафи, Пол Макартни.

Back to top button