Късмет с амулет

Талисманът предпазва

Късмет с амулет

Талисманът е личен и се пази от чужди погледи.

Мислено формулирайте желанието, за което ще е предназначен амулетът – за работа, за любов, за здраве, за пътуване в чужбина.

Нарисувайте на бял лист хартия символа или някаква фигура, която най-точно, според вас, отговаря на желанието ви. На обратната страна на листа напишете пълното си има и датата на раждане, ако амулетът ще е предназначен за вас. Ако е за някой друг – напишете неговото име и датата на раждане. Ако символът се използва за съединяване на няколко души, то на обратната страна на листа напишете имената и рождените дати на тези хора.

Късмет с амулет - Талисманът
Късмет с амулет – Талисманът

Поставете нарисувания символ между дланите си и ги съберете в позиция „молещи се ръце”. Дръжта ръцете си на средата на гърдите, така че палците да докосват тялото. Повторете три пъти: „О, вечен и безкраен дух, със смирение те моля, с любов те викам, с вяра те умолявам. Изпълни този знак със силата и енергията на Вселената!”

Ако след това освещаване на символа, до него се докосне някой друг, освен притежателя му, неговата сила ще отслабва. Талисманът може да се използва многократно, но само от един човек и само за една цел. Ако целта ви се промени, трябва да изгорите символа и да направите нов. Талисманът се съхранява далеч от чужди погледи.

Амулетът може да се използва по различни поводи. Ако искате да подейства много бързо, можете да сложите белия лист с нарисувания символ под запалена свещ. Оставете я да изгори напълно, а след това изгорете и амулета в огнеупорен съд и разпръснете пепелта на вятъра. Цветът на свещта за този ритуал трябва да съответства на вашето желание. По-надолу е дадена символиката на цветовете.

Къмсет с амулет - свещи
Къмсет с амулет – свещи

Черен – преодоляване на зло, магия, препятствия, отблъскване;

Небесносин – молби за тазбирателство и сговор в семейството;

Кафяв – успех в общите дела, професионални цели;

Зелен – късмет, пари, бизнес;

Оранжев – спокойствие;

Пурпурен – сила, господство, управление на другите;

Червен – любов, брак, секс;

Бял – чистота , непорочност, защита;

Жълт – отстраняване на предпяствия, вещи или човек, носещи нещастие.

Амулетите могат да се пазят и вкъщи. Те се слагат в близост до прозорец под стъклен похлупак, така че слънчевата светлина да попада върху рисунката , изпълвайки я с космическа енергия. След като целта бъде постигната, изгорете символа и разпръсбете пепелта.

Back to top button