Маршрутът на финансовия успех

Всичко за финансовия успех

Привлечете паричния поток към себе си

Фън-шуй на парите
Фън-шуй на парите

В ъгъла на силата

Левият отдалечен ъгъл в жилището според Фън-шуй е ъгъл на силата – отговаря за финансовите потоци в семейството, тъй като там е най-активна енергията на парите. Подреждането на багажа за пътуване сложете парите и скъпоценностите в горния ляв ъгъл на куфара, за да активизират финансовите потоци.

Монети на печалбата

Монети на печалбата
Монети на печалбата

Поставете във всички джобове на дрехите си, с които ще пътувате, по една монетка – важно е нито един джоб да де е празен. През целия път няма да изпитвате материални затруднения.

Свързани статии

Метлата на богатството

Когато излизате от дома си за по-дълго, изключете водата (заедно с течащата вода от крана ще изтече и благосъстоянието на дома), а метлата оставете с дръжката надолу. Тъй като тя измита от дома както кавгите, така и парите, затова по време на отсъствието ви не трябва да докосва пода.

Кораб или вагон

Според фън-щуй с кораба парите “доплуват до вашия бряг”. Ако пътешествате с кораб, не забравяйте да хвърлите монета зад борда и да кажете: “Водата към бреговете, пари – при парите”. Ако сте с влак или кола, следете за … мостовете ( в славянската магия мостът е символ на богатството). Когато минавате под мост, стиснете в левия юмрук монета и произнесете: “Мост под мене, парите у дома”.

Евро надясно, долар наляво

Във фън-шуй червеното е цветът на финансовия успех. Ако портфейлът ви не е червен, на дъното му сипете малко грис . И не дръжте в него разнородна валута. Всяка валута носи определен енергиен заряд и информация. Кръстосвайки се, те намаляват силите си и престават да работят за вашето обогатяване.

Магически шопинг

Магически шопинг
Магически шопинг

Какво е пътешествието без приятен шопинг и покупка на подаръци за близките?

Когато плащате обаче, сгъвайте банкнотата на две и така я подавайте на продавача (визуално намалявайки купюрата, вие снижавате потока на разходите). Разгъвайте и разглеждайте банкнотите, които ви връщат, преди да ги сложите в портфейла си ( това ще увеличи притока на пари).

Помнете правилото, което са използвали още нашите баби: винаги давайте парите само с дясната ръка, а вземайте с лявата.

Ако искате да се сдобиете със стоки с намаление, когато отивате в магазина, първо обувайте лявата, а след това дясната си обувка.

Бакшиш за себе си

Бакшиш за себе си
Бакшиш за себе си

В ресторанти и кафенета обезателно оставяйте бакшиш. И не само защото така е прието – смята се, че бакшиша се дава не на келнера, а на … самия себе си. Парите, оставени за благодарност, се връщат към дарителя в троен размер!

А когато се върнете у дома, първото нещо, което трябва да направите, е да измиете пода и да проветрите стаите. Нека в живота ви влезе вятърът на новото щастие, който ще ви донесе и богатство…

Вижте още и ⤵️
Как да съхраняваме парите според Фън Шуй
Заклинание за богатство
Привличане на богатство
Ако искате да привлечете пари не слагайте тези неща в портфейла

Back to top button