Празнотата отблъсква богатството

Как да запълним празнотата за да имаме богатство?

Как да привлечем богатство?

Пазим празни куфари и дамски чанти, кутии от обувки и буркани с надеждата някога “да потрябват“. Но се оказва, че тази празнота е истинско плашило за богатството….

Празнотата отблъсква богатството
Празнотата отблъсква богатството

Ако не съдържат това, за което са предназначени, пакетите, чантите, куфарите, кутиите за дрехи и обувки трябва да се съхраняват сгънати и затворени. Това са неутрални предмети. Но ако куфарът за дрехи стои празен и не се използва , той се превръща в акумулатор и източник на негативна енергия.

Куфарите и пътните чанти е най-разумно да се сложат една в друга. В най-малкия размер, вътрешния, обезателно трябва да се постави банкнота. Тогава вашите пътни чанти “ще привличат“ приятните пътешествия (и средства за тях), а няма да ги плашат. Ако пазите чантите и раниците си поотделно, сложете по банкнота във всяка от тях.

Свързани статии

Кухненските съдове, които не се използват за съхранение на насипни продукти, трябва да се поставят по възможност също един в друг. В това отношение трябва да има пълен ред. Излишното незабавно да се изхвърли и да се остави само това, което наистина върши работа и може да потрябва.

Празнотата отблъсква богатството - вази
Празнотата отблъсква богатството – вази

Вази и предмети от декора и обзавеждането, които имат кухини, трябва да се “запълнят“във всяка хвърлете по монета. Така минусът става плюс. Но имайте предвид, че ако обичате да декорирате интериора си с различни предмети, то ще трябва да обичате и да ги почиствате. Когато са прашни мръсни, покрити с кухненски налеп, “добрите“ вазички не носят никакво добро, благо и красота в дома ви, а точно обратното. Те се превръщат в магнит за негатива и препятствие за свободното протичане на положителната енергия.

Вижте още и ⤵️
Изберете цвета на портфейла според зодията за богатство
Привличане на богатство
Ваза на богатството

Back to top button