Предпазете дома си с игла

Как да предпазим дома си с игла

Защитете дома си с игла

Иглите не се използват само за шиене. Някои хора могат да използват този инструмент за магически обреди.

Игла, забита в стена или врата, е неприятна и опасна находка, която показва, че се опитват да ви навредят. Необходимо е да се отървете от иглата възможно най-скоро, това ще помогне за предотвратяване на неприятностите.

Игла за защита на дома на вратата

Предпазете дома си с игла
Предпазете дома си с игла

Този остър предмет се използва в различни ритуали. Иглата се използва за защита на жилището от недоброжелатели.

Свързани статии

Ако не е поставена там от някой член на семейството, възможно е да става дума за магия. Омагьосаният предмет незабележимо се прикрепя на правилното място, след което всички в къщата са изложени на отрицателно въздействие.

Как да се отървете от иглата

Не се отнасяйте несериозно към находката и не я докосвайте с голи ръце. Това ще навреди на аурата ви, като отрицателната енергия ще започне да има пагубен ефект върху вас.

Поръсете иглата със светена вода. Това ще намали въздействието на отрицателната енергия.

След това я извадете с помощта на ножици, клещи или друг подходящ инструмент. След като я извадите, трябва да я поставите на хартия, внимателно да я увиете в нея и да я изнесете от къщата. Можете да изхвърлите иглата на боклука, но някои препоръчват такива вещи да се заравят под стари пънове, с думите: „Злото няма да отиде при никого, то ще остане завинаги в земята“. Добре е преди това да обгорите иглата с огън.

Връщайки се у дома, трябва да поръсите стаята със светена вода или да я прекадите. Може да почистите къщата със сол, като я поръсите върху гореща тава за четвърт час, като казвате молитви. След ритуала изсипете солта в канализацията. Процедурата се повтаря три пъти на ден.

За да предотвратите подобни проблеми в бъдеще, трябва да се поинтересувате как да защитите дома си. За целта има специални молитви.

Вижте и:⤵️
Разваляне на магия с морска сол
Как да развалите магия
Как да познаете че имате черна магия

Back to top button