Сбъдване на желания по време на пълнолуние

Чаша вода на пълнолуние

Истинските ни желания се оглеждат в чаша вода

Сбъдване на желания по време на пълнолуние - чаша вода
Сбъдване на желания по време на пълнолуние – чаша вода

Избираме си една чаша. Нека тя е от любим сервиз или да навява приятен спомен. Важното е да носи положителни асоциации. Осигуряваме си малко тишина и спокойствие. Молим близките да уважат личното ни пространство. Запалваме ароматна свещ на нощното шкафче или на ниска масичка до нас. Сядаме удобно на леглото, укротяваме мислите си.

Казваме си, че оставяме проблемите настрани и че за момент ще мислим само за себе си и за своите намерения.

Затваряме клепачи и под тях насочваме погледа си нагоре. Това предизвиква автоматично успокоение на ума. Сега се насочваме навътре и се питаме: какво би ме направило най-щастлив? Продължаваме да се вглъбяваме, докато различни идеи и желания прелитат през съзнанието.

Отначало всичко е хаотично, но както твърдите частици се утаяват във водата, така и мислите постепенно се изясняват и се концентрират към най-същественото. Взимаме в ръка чашата с предварително налята в нея вода, поднасяме я към устните и преди да отпием, изразяваме искрено намерение тази нощ или в най-кратък срок да научим кои са най-дълбоките и дори несъзнавани наши желания.

Свързани статии
Сбъдване на желания по време на пълнолуние
Сбъдване на желания по време на пълнолуние

Отпиваме от чашата и я връщаме на нощното шкафче, където тя ще прекара нощта. Сутринта, след събуждане, още преди в ума да нахлуят деловите задачи за деня, мислим отново върху желанията си и изпиваме остатъка от водата. В този момент вероятно вече разполагате с визия или тя ще дойде в следващите дни. Посланието може да пристигне под различни форми, дори като случайно дочута песен, нечии думи, надпис, табела или плакат.

Вижте още и ⤵️
Какво се прави по време на пълнолуние?
Магия за късмет при пълнолуние
Как правилно да си пожелаем желание за да се сбъдне

Back to top button