Спалня според зодиака

Изберете ваша спалня според знака под който сте родени

Може би ще се зачудите какво общо има между подреждането на планетите и вашата спалня.

Истината е, че характера на личността определя и това как тази личност реагира на обкръжаващата действителност.

Спалня според зодиака
Спалня според зодиака

В този смисъл тази действителност може да бъде в унисон или в дисонанс с вътрешния ни свят и така да допринася за усещането за комфорт или дискомфорт.

Свързани статии

Изберете спалнята, която да обедини звездните ви характеристики със земните възможности.

 

Спалня според зодиака – знака под който сте родени

Овен

Не си падате по нещата, които са прекалено женствени. Дамата Овен предпочита ярки цветове и изчистени линии пред деликатни дантелки и воланчета. Ярко червено, слънчево-жълто, оранжево – това са цветовете, които ви изкушават, за да създадете в спалнята си пролетно настроение, какъвто и да е сезона навън. Дървени мебели в червеникав цвят топлят огнената ви душа.

Телец

Направете достатъчно място за саксиите с цветята – на вас би ви допаднало да внесете природата в спалнята си, за да усетите уют и комфорт. Цветовете, които докосват сърцето ви, подвластно на Венера, варират от синьото на метличината през ябълково-зелено до бонбонено-розово. Мебелите, които трябва да избирате са от дърво, с пастелен нюанс, за да се чувствате в пълна хармония.

Близнаци

Колкото по-съвременно, толкова по-добре за вашия хай-тек знак. Намерете място за стерео-уредбата си и дори за компютъра и така ще направите стаята си мултифункционална – такава, каквато би ви накарала да се чувствате спокойна. Ако може леглото ви да става на диван, тогава ще сте постигнали най-доброто от двата свята, в които живеете.

Рак

Уютно като охлюв в къщичката си – това е вашата идея за спалня. Изберете бяло, кремаво и цвят на магнолия и се затворете в собствената си кула на мечтите.

Лъв

Разточителство и великолепие – такава е спалнята, за която мечтаете. Като знак на лукса, вие сте само за сатенени чаршафи. Щрихи, демонстриращи висока класа – това е, което трябва да добавите, за да се чувствате добре в спалнята си.

Дева

Простота и ред – това подхожда за спалнята на вашия знак. Вие сигурно ще изберете чамови мебели, защото те изглеждат най-естествени и не натруфени. Малки репродукции на картини с елегантни дами от отминали времена, както и панерчета с ароматни цветове – това е точно стил Дева.

Везни

Волани, финтифлюшки, възглавнички, пискюлчета и дантелки – това искат дамите Везни в спалнята. Пресъздаващи будоар а ла мадам Помпадур, във вашата спалня са важни цветове като пастелно-прасковено, захарно-розово, нежно-люляково, с които ще покриете леглото, прозорците и ще сънувате прекрасните си романтично-уравновесени сънища.

Скорпион

Колкото по еротично и екзотично – по-добре за вашата страстна натура. Декорирайте с мисълта за прелъстяване, изберете силни цветове и чувствени тъкани. Мебелите от черно дърво ще добавят мистика към атмосферата, която ще отключи фантазиите ви.

Стрелец

Колкото е по-голяма спалнята, толкова по-добре ще спите. Ако стаята е малка, тогава помислете за варианти, които ще ви дадат усещане за пространство. Топлите, уютни цветове, ще ви помогнат да се събуждате всеки ден с чувство за радост от живота.

Козирог

Колкото повече гардероби и шкафове имате – толкова по-щастлива ще се чувствате. Тъмно дърво – дъбово или махагон ще пасне на вашата звезда Сатурн. Въпреки че се вдъхновявате от черно, бяло и сиво, изберете основен цвят, в който обстановката ще изпъкне.

Водолей

Вас ви интригуват дизайнерските мебели и необикновените аксесоари – в крайна сметка вие сте знак на бъдещето и искате неща, което никой друг няма. Странни осветления и други космически приспособления в спалнята, също ви карат да се чувствате себе си.

Риби

Кой е знакът-сънливец? Рибите! Спалнята ви трябва да отразява същността ви, да излъчва спокойствие и умиротворение, когато потегляте към страната на сънищата. Двойно легло дори за необвързаните риби, меки цветове и тъкани – това е задължително за чувствителната ви душа.

Споделете с нас каква е вашата любима спалня!

Back to top button