Тайните на конопеното семе

Конопеното семе е чудодейно

Лечебните свойства на конопеното семе

Според последни изследвания конопеното семе стопява мозъчни тумори, предпазва от няколко вида рак, деменция, Алцхаймер и Паркинсон. Затова то си е спечелило заслужено името – чудодейно.

Тайните на конопеното семе
Тайните на конопеното семе

Маслото от коноп помага за разширяване на кръвоносните съдове и за оптимизиране на вътрешно мозъчното налягане. Има способността да намалява всякакви болки и да подобрява настроението и качеството на съня.

Лечебното масло притежава противомикробен и антибактериален ефект, а болните от глаукома, епилепсия, Алцхаймер и други дегенеративни заболявания се повлияват отлично от него.

Свързани статии

Най-голямата си слава чудодейното конопено масло обаче получава заради това, че се бори с най-смъртоносната и опасна болест – рака. Той топи раковите клетки и туморите и предпазва от нови развития на заразените с рак клетки. Конопеното масло е особено ефективно при лечението на мозъчни тумори, рак на черния дроб, деменция, Алцхаймер, Паркинсон, множествена склероза, рак на кръвта и на лимфната система, рак на гърдата, на белите дробове, на простата.

Лечебните свойства на конопеното семе
Лечебните свойства на конопеното семе

Съществуват отделни изследвания и върху вълшебната му мощ при рак на устната кухина, на черния дроб и панкреаса. Съвсем наскоро американка се излекува от рак на черния дроб, като приемала конопено масло. Болната била изписана от болницата като безнадежден случай, тъй като докторите направили всичко възможно по традиционните методи. Жената имала масивни тумори, които били завзели почти целия ѝ черен дроб. 

След като се прибрала у дома, болната започнала да приема конопено масло. Само за един месец билирубинът ѝ влязъл в норма, а няколко дни по-късно бил направен и прецизният метод за изследване на онкоболни – ПЕТ-скан, резултатът от който буквално шокирал лекарите. Оказало се, че само месец, след като приемала всеки ден конопено масло, някои от туморите в черния дроб били обезвредени, а другите – смалени. След още 1 месец лечение с конопено масло лекарите установили, че всички тумори изчезнали, а дробът се е възстановил почти напълно.

Не пропускайте да видите и ⤵️
Рак на черния дроб
Рак на простатата

Back to top button