Японска Картофена Салата

ИНФОРМАЦИЯ

Японска Картофена Салата

Тази японска картофена салата се приготвя много лесно и много бързо. Подходяща е за всеки повод. Опитайте я сега!
  • Подготовка

    15 м
  • Готвене

    15 м
  • Готово след

    30 м
Натиснете иконата с хронометъра за да стартирате брояча
порции

СЪСТАВКИ

Японска Картофена Салата
Японска Картофена Салата

ИНСТРУКЦИИ

СТЪПКА 1

Сварете обелените картофи. Намачкайте ги на грубо пюре.

СТЪПКА 2

Краставицата и моркова нарежете на тънки резени. Морковите пуснете за 2 - 3 мин във вряща вода, отцедете ги и ги оставете да поизсъхнат.

СТЪПКА 3

В купа смесете картофите, краставиците, морковите, майонезата, солта, захарта и пипера.

СТЪПКА 4

Разбъркайте и оставете няколко часа в хладилник.

Хранителни Факти
Японска Картофена Салата
Количество за порция
Калории 306 Калории от мазнини 162
% от препоръчителния дневен прием*
Общо кол. мазнини 18g 28%
Наситени мазнини 3g 15%
Полинаситени мазнини 9g
Мононаситени мазнини 5g
Холестерол 12mg 4%
Натрий 610mg 25%
Калий 418mg 12%
Общо въглехидрати 36g 12%
Фибри 2g 8%
Захари 7g
Протеин 2g 4%
Витамин A 46%
Витамин C 15%
Калции 2%
Желязо 3%
* Процента дневен прием е базиран на 2000 калории на ден.
Back to top button