Есенна торта с тиква

ИНФОРМАЦИЯ

Есенна торта с тиква

Вълшебна торта с тиква. Посрещнете есента с този невероятен сладкиш.
  • Подготовка

    30 м
  • Готвене

    10 м
  • Готово след

    40 м
Натиснете иконата с хронометъра за да стартирате брояча
порции

СЪСТАВКИ

За блата

За крема

Есенна торта с тиква
Есенна торта с тиква

ИНСТРУКЦИИ

СТЪПКА 1

Първо смелете орехите в кухненския робот, след това прибавете фурмите и какаото и разбъркайте, докато се получи меко тесто. Разстелете с пръсти блата в плоска чиния като оформите кант отстрани. Сложете блата във фризера, за да се стегне.

СТЪПКА 2

През това време смелете тиквата в робота, прибавете останалите продукти и блендирайте, докато се получи гладък крем. След това изсипете крема върху блата и оставете готовата торта в хладилника, за да се стегне и охлади за поне 2 часа.

СТЪПКА 3

Съвет: Преди да разстелете блата в чиния поръсете с кокосови стърготини. По този начин ще може по-добре да отделяте парчетата торта от чинията.

Хранителни Факти
Есенна торта с тиква
Количество за порция
Калории 1043 Калории от мазнини 621
% от препоръчителния дневен прием*
Общо кол. мазнини 69g 106%
Наситени мазнини 6g 30%
Полинаситени мазнини 39g
Мононаситени мазнини 8g
Натрий 13mg 1%
Калий 1504mg 43%
Общо въглехидрати 105g 35%
Фибри 20g 80%
Захари 67g
Протеин 20g 40%
Витамин A 247%
Витамин C 29%
Калции 19%
Желязо 34%
* Процента дневен прием е базиран на 2000 калории на ден.
Back to top button