Пълнено Агнешко Бутче

ИНФОРМАЦИЯ

Пълнено Агнешко Бутче

За тези, които обичат агнешко месо, тази рецепта много ще ви хареса. Пълненото агнешко бутче става много ароматно и вкусът му е невероятен. Опитайте го и вие!
  • Подготовка

    20 м
  • Готвене

    90 м
  • Готово след

    110 м
Натиснете иконата с хронометъра за да стартирате брояча
порции

СЪСТАВКИ

Пълнено Агнешко Бутче
Пълнено Агнешко Бутче

ИНСТРУКЦИИ

СТЪПКА 1

Бутчето се разрязва по дължина и се маха костта. Прави се плънка от кайма, сланината, нарязана на кубчета, нарязани на дребно твърди сварени яйца, сол и черен пипер.

СТЪПКА 2

Бутчето се пълни, осолява, зашива и се пържи в маслото. Залива се с малко вода и се задушава.

СТЪПКА 3

Когато е готово, се прибавя доматеният сос и брашното. Сосът се подправя с киселото мляко.

Хранителни Факти
Пълнено Агнешко Бутче
Количество за порция
Калории 1123 Калории от мазнини 882
% от препоръчителния дневен прием*
Общо кол. мазнини 98g 151%
Наситени мазнини 50g 250%
Полинаситени мазнини 5g
Мононаситени мазнини 34g
Холестерол 404mg 135%
Натрий 1766mg 74%
Калий 925mg 26%
Общо въглехидрати 9g 3%
Фибри 0.04g 0%
Захари 4g
Протеин 50g 100%
Витамин A 32%
Витамин C 1%
Калции 15%
Желязо 18%
* Процента дневен прием е базиран на 2000 калории на ден.
Back to top button