Спорт според зодията

Кой е спорта за вас според зодията?

Спорт според зодията

Отдавна е известно, че зодиакалния знак оказва влияние върху всяка област на човешкия живот – любов, кариера, здраве и дори спорт. Затова е добре, преди да започнете тренировки, за да свалите натрупаните през зимата килограми, да се посъветвате с хороскопа си.

Ето и кой спорт според зодията ви е най подходящ:

Овен

Mускулестото им тяло обещава отлични спортни постижения в областа на баскетбола, болейбола и ватербола. От анатомична гледна точка овен се свързва с глава и мозък, кой ли ще се учуди, че световната шампионка по шахмат Антоанета Стефанова е Овен.

Телец

Oбичат да си похапват и са отлични кулинари, затова задължително трябва да се занимават с някакъв спорт. Не се противят на рутината и еднообразието, харесват стабилността – походящи в случая са йогата, фитнесът и аеробиката.

Спорт според зодията- тенис
Спорт според зодията- тенис

Близнаци

Най-добре е да се занимават с колективни спортове, тъй като обичат да общуват. Подходящи са волейбол и тенис. Издължените форми, както и добре развити ръце, ключица и рамена определят добри резултати в тенис на маса, бадминтон и бокс.

Рак

Спортът е задължителен, за да се чувстват защитени – бойни изкуства, а плуването тренира волята.

Лъв

Мразят еднообразието и монотонността и на всяка цена трябва да са първи и затова са добри спортисти. Голямата гордост им пречи да участват в колективен спорт. Понеже имат силни ръце и яки мускули, плуване , гребане и тенис ще е най-доброто за тях.

Дева

Спортът тук е шахмат и всички игри, изискващи стратегия, нападение, защита, но в никакъв случай хазартни игри.

Спорт според зодията - фитнес
Спорт според зодията – фитнес

Везни

Обичат да се усъвършенстват във всичко. Обръщат много внимание на външния си вид и най-вероятно любимото им място след тежкия ден е фитнес залата. Не са от най-запаленоте спортисти, но ако ще спортуват, то би било да е спорт, свързан с изкуство, като фигурно пързаляне и балет.

Скорпион

Спортната злоба тук не е чужда. Обичат рисковите спортове и са много издръжливи. Подходящи са екстремните спортове, както и стрелбата и бойните изкуства.

Стрелец

Динамиката е тази, която ще съхрани интереса на Стрелеца. Могат да бъдат велики спортисти, да покорят много върхове. Физиката им е подходяща за лека атлетика, маратон, скок на дължина и троен скок, както и скок на височина и биотлон.

Козирог

Не обича големи колективи, изявен индивидуалист. Не са от най-добрите спортисти, но си има и изклюяения. Добри са в автомобилните спортове и колоезденето.

Спорт според зодията - футбол
Спорт според зодията – футбол

Водолей

Високо отговорни, дисциплинирани, държат на думата си. Добре работят в екип и винаги внасят идеи, нов полъх и творчеси поглед. Непрдсказуемостта и уникалността ги прави много добри във футбула. Все пак дамите могат да се насочат към други колективни спортове, където със съгурност ще изпъкнат в екипа, но никой няма да има нищо против.

Риби

Шестото им чувство ги направлява. Те са добри танцьори, обичат риболова, както и спелеологията и катеренето.

Back to top button