Любов по поръчка, сънища за сбъдване

Да използваме сънищата за сбъдване на желания

Сънища за сбъдване и любов по поръчка

Любов по поръчка, сънища за сбъдване
Любов по поръчка, сънища за сбъдване

Суеверието, че петък, 13 число, носело нещастие, не отговаря на истината.

Такива петъци има само два пъти в годината и са много важни за вземане на решения, променящи съдбата на човека.

Петък носи късмет, ако съвпада с пълнолуние. Тогава всеки с помощта на несложни магически действия може “да си поръча” късмет в желана от него област.

Свързани статии

Тъй като са под знака на Венера петъците са най – благоприятни за въздействия върху любовта и решаването на лични и семейни проблеми.

И в ясновидството петъкът има своята роля. Това, което сънуваме в нощта срещу петък, ще се сбъдне или ще ни насочи към решаването на важни за нас проблеми.

Пророчески сънища в нощта срещу петък

Можем да си ги “поръчаме” не само на определени дни, но и във всяка нощ срещу петък.

Необходимо е да спазваме няколко простички правила:

  • през деня да сме спокойни,
  • да не се караме с никого,
  • никому лошо да не пожелаваме и да не пием алкохол.

Разходката преди сън (не по – късно от 22.30 ч.) е задължителна.

В спалнята до леглото (откъм главата) поставяме върху масичката или друга подходяща мебел глинен съд с минерална или кладенчова вода и пускаме в нея сребърен накит без камъни и върбова клонка, омотана със светлосиня копринена нишка.

Под възглавницата слагаме малко огледало (с лъскавата повърхност надолу). Изгасяме осветлението и си казваме наум, че искаме да знаем истината за бъдещето, каквато и да е тя, добра или лоша – без значение.

Сформираме тези думи като заклинание, което ние си съствяме и го повтаряме три пъти.

Ако искаме добър ефект трябва да сме сами, инак ще ни бъде трудно да приемем интересуващата ни информация. Ако първия път не се получи – всичко зависи от това колко сме спокойни и отпуснати преди заспиване.

Всяка възбуда и силно желание задължително да получим резултат, само ще попречат. Когато се събудим сутринта, не трябва да бързаме да ставаме, а да се опитаме да възстановим добре това, което сме сънували.

После изваждаме среброто от съда и го слагаме в гардероба при своите дрехи. Водата изливаме от балкона или прозореца и казваме в зависимост от съня, че приемаме или не това, което сме сънували.

Ако приемаме, слагаме клонката във ваза с вода и нека стои така до следващия петък, след което я изхвърляме. При лош сън изплакваме огледалото във водата и казваме, че както измива огледалото, така измива и лошото.

Вижте още и ⤵️
Любовни гадания на свещи
Любов според датата на раждане
Любовен хороскоп на всяка зодия
Любовта – как влияе на нашето здраве

Вижте вашия Любовен хороскоп ❤️

Back to top button